fitness - personal coach

Fitness met begeleiding
Bij Tesqua Health & Sports Centre wordt veel waarde gehecht aan een goede begeleiding. Professionele instructeurs begeleiden u. In een eerste intake worden uw wensen, doelstellingen en eventuele blessures besproken. In een tweede intake wordt uw programma uitgelegd en worden de apparaten voor u ingesteld. Tesqua werkt met Fitlinxx. In dit systeem worden al uw instellingen opgeslagen en worden uw vorderingen bijgehouden. Trainen met FitLinxx maakt fitness een stuk aantrekkelijker en makkelijker. U zult ervaren dat u meer gemotiveerd bent. Natuurlijk zult u vooruitgang boeken en is het dus noodzakelijk om uw programma aan te passen aan uw vorderingen en aan uw wensen. Misschien wilt u in de winterperiode een speciale training ter voorbereiding op uw wintersport vakantie, en wilt u in de zomerperiode juist wat extra oefeningen voor de buik en billen. Deze wensen kunt u tijdens uw persoonlijke evaluatie met een instructeur bespreken. 

Tesqua Health & Sports Centre streeft er naar om iedere twee maanden uw fitnessactiviteiten samen met u te evalueren. Natuurlijk zijn hier geen kosten aan verbonden.

Meer foto's

Ruim aanbod apparatuur

Tesqua Health & Sports Centre is uitgerust met de nieuwste apparatuur van Life Fitness, marktleider op het gebied van fitnessapparatuur. U vindt bij Tesqua zowel cardio als kracht apparatuur. Door de fitness ruimte in te delen in verschillende zones kunnen mensen van alle leeftijden en sporters met uiteenlopende doelen allemaal bij Tesqua terecht. Ook kunt u bij Tesqua deelnemen aan groepsactiviteiten die worden verzorgd in de fitnessruimte. Tesqua verzorgt lessen FunXtion, Synrgy, Circuittrainingen en Walk into Shape.