fysiotherapie

De Jong Sportfysiotherapie
Binnen Tesqua Health & Sports Centre is de Jong sportfysiotherapie gevestigd. De Jong fysiotherapie is een zelfstandige fysiotherapie praktijk waar zowel leden als niet-leden van Tesqua van harte welkom zijn. Door de samenwerking met Tesqua kan De Jong Sportfysiotherapie gebruik maken van alle mogelijkheden en faciliteiten van Tesqua en deze gebruiken tijdens de behandeling. Bij De Jong Sportfysiotherapie kunt u ook terecht voor manuele therapie. Wilt u meer informatie over De Jong Sportfysiotherapie, bezoek de website www.dejongfysio.com

Medische begeleiding
Is sporten u aangeraden door uw fysiotherapeut, huisarts of andere medici? Ook dan bent u bij Tesqua aan het juiste adres. Een aantal instructeurs hebben hun diploma medisch fitness instructeur en natuurlijk kunt u ook terecht bij de fysiotherapeut of bij fysiotherapiepratijk De Jong. Samen met u zullen wij zorgen voor een aangepast programma zodat u veilig kunt sporten met als doel uw gezondheid te optimaliseren.

Sportmedisch spreekuur (gratis voor leden)
Op maandagavond zijn leden welkom op het gratis sportmedisch spreekuur. Tijdens een afspraak van een kwartier kunt u klachten, blessures en vragen voorleggen aan de fysiotherapeut. U krijgt dan advies over uw fitness programma, een eventuele behandeling of er wordt aangeraden een afspraak te maken bij uw huisarts. Deze service is geheel gratis, u dient alleen wel een afspraak te maken.