tennis, squash & lessen

Binnen & buiten tennis
Weer of geen weer, er kan bij Tesqua altijd getennist worden. Er zijn zeven binnenbanen. Deze banen kunnen zes dagen van tevoren worden gereserveerd. U reserveert de baan voor een uur. Van begin april tot eind oktober kan er op de buitenbanen worden getennist. De banen zijn van gravel. U hoeft niet van tevoren te reserveren. Bij aankomst kunt u de baan afhangen met uw clubpas. 

Tennis Toss
Tennis Toss is sport, ontspanning en nieuwe mensen ontmoeten. Beginnende en gevorderde tennissers zijn allemaal van harte welkom op de tennis toss. Het is elke wedstrijd een verrassing met wie, en tegen wie u speelt. Het tossen is op dinsdagmiddag, woensdagochtend en vrijdagavond. Uiteraard is de toss voor alle leden van Tesqua Health & Sports centre toegankelijk. De tennis toss op de vrijdagavond is niet toegankelijk voor leden met een dagabonnement. De tennis toss wordt gespeeld in rondes van drie kwartier. De indeling wordt verzorgd door Ans Iedema (woensdag) en Ronald Jonker (dinsdag en vrijdag). 

  dinsdag woensdag vrijdag
1e ronde 13:30 - 14:15 09:00 - 09:45 19:00 - 19:45
2e ronde 14:15 - 15:00 09:45 - 10:30 19:45 - 20:30
3e ronde   11:00 - 11:45 20:30 - 21:15
4e ronde     21:15 - 22:00
organisatie Ronald Jonker Ans Iedema Ronald Jonker

Wilt u zich 10 min voor aanvang van een nieuwe ronde melden bij iemand van de organisatie, zodat u ingedeeld wordt voor de volgende ronde. Op woensdag is er na de tweede ronde een koffiepauze. Kom gerust eens langs en tennis gezellig mee met de Tesqua Tennis Toss. 

Squash
Lekker een balletje slaan? Tesqua heeft twee squashbanen waar op gespeeld kan worden. De banen kunnen zes dagen van tevoren worden gereserveerd. U reserveert de baan voor drie kwartier. Is er na u geen reservering gepland? Dan mag u gerust langer doorspelen.

Tennisles bij Tesqua
Natuurlijk is het bij Tesqua mogelijk om tennislessen te volgen. Er zijn zowel lessen voor kinderen als voor volwassenen. Kinderen kunnen al vanaf 6 jaar op tennisles en mogen één maal een gratis proefles volgen. De reguliere lessenserie duurt 20 trainingen. U traint dan één keer per week op een vaste dag en tijd. Een reeks start in oktober en april, het is altijd mogelijk om tussentijds te starten, de trainers kijken dan of een kortere lessenserie mogelijk is. Het lesmateriaal (racket, ballen, pylonen, etc.) is tijdens de trainingen kosteloos. 

Bespanservice

Heeft je racket een nieuwe bespanning nodig? Geef het dan af bij de receptie of bij de tennistrainers. 

Racket huren
Bij de receptie kunt u voor 2,75 een tennis- of squashracket huren. De ballen krijgt u er uiteraard bij.