zwembad & wellness

Zwembad met whirlpool
In het verwarmde zwembad van 20 bij 8 meter, kunt u heerlijk ontspannen maar ook actief bezig zijn. Lekker baantjes zwemmen of meedoen met een actieve les, alles is mogelijk.

Sauna 
Een bezoek aan de sauna is buitengewoon gezond. De warmte is ontspannend voor de spieren wat kans op spierpijn vermindert. De doorbloeding van de huid wordt door de afwisseling van warm en koud bevorderd. Daarnaast heeft de sauna een gunstige invloed op de bloeddruk. De temperatuur ligt in de sauna rond de 90 graden. In de sauna is het gebruik van een handdoek verplicht. Je gebruikt de handdoek om op te zitten vanuit hygienisch oogpunt. 


Turks stoombad
Het Turks stoombad opent de poriën van de huid waardoor vuil en bacteriën makkelijk afgevoerd kunnen worden. De toevoeging van eucalyptus aan het stoom zorgt ervoor dat de luchtwegen vrij komen. De vochtige warmte zorgt voor een temperatuur van rond de 45 graden. In het stoombad komt u bovendien helemaal tot rust onder de hemel met kleine gekleurde lampjes. 

Zonnebanken
Er zijn twee turbo bruiners aanwezig. Deze kunt u bij de receptie reserveren. De kosten van de zonnebank zijn niet bij het abonnement inbegrepen.