Haal die Sjaal - Wie neem jij 10 dagen gratis mee?  
Bekijk deze nieuwsbrief online.
In deze nieuwsbrief
Haal je sjaal - Introducé actie
Openingstijden Feestdagen
Tesqua Onesie Slaapfeest - 18 januari
Zwemles bij Tesqua
Afzwemmen - 2 februari

Afzwemmen
Wie neem jij 10 dagen mee?
December is de maand van cadeautjes en gezelligheid. Daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Dus wie maak jij blij met tien dagen gratis sporten bij Tesqua én een gratis Tesqua sjaal?

Verder in deze nieuwsbrief de openingstijden tijdens de feestdagen, een terugblik op een geweldige Winter Workout en informatie over zwemles.

Hele fijne feestdagen gewenst namens het hele Tesqua Team!
Haal die sjaal!
De decemberactie is in volle gang. De sjaals vliegen de deur uit. Gelukkig hebben we er nog genoeg op voorraad en dus heb jij tot 31 december de kans om je eigen Tesqua sjaal te bemachtigen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een introducé mee te nemen. Wanneer jouw introducé lid wordt storten wij ook nog eens €50,- op jouw clubpas.

Dus trommel je vrienden op en haal die sjaal!

Sjaalfie, personal training sessie voor 2!
Hebben jij en je introducé de Tesqua sjaal binnen? Dan is het tijd om mee te dingen naar de Personal Training prijs van december.

Wanneer jij en je introducé samen een selfie maken met de Tesqua sjaal maken jullie kans op een duo PT sessie.

Post jullie sjaalfie op facebook en/of instagram, tag Tesqua, en wie weet win jij een Personal Training Sessie t.w.v. € 59,00!!
Aangepaste openingstijden feestdagen
Tijdens de feestdagen hebben we bij Tesqua aangepaste openingstijden. Op alle onderstaande dagen komen de groepslessen te vervallen.
Kerst
24 december - kerstavond - tot 16:00 uur open
25 december - 1e kerstdag - gesloten
26 december - 2e kerstdag - gesloten
Oud & Nieuw
31 december - oudjaarsdag - tot 16:00 uur open
1 januari - nieuwjaarsdag - gesloten
Onesie Party
Tesqua Slaapfeest - 18 januari

Op vrijdag 18 januari is het jaarlijkse Tesqua Slaapfeest. Alle Tesqua kids van 7 tot en met 11 jaar zijn van harte welkom.

We beginnen om 19.00 uur en de volgende dag kan je opgehaald worden om 08.15 uur.

Hou je agenda vast vrij! Meer informatie volgt.
Winterworkout 2018 - aftermovie
Het was weer een geweldig evenement. Volle lessen, een geslaagd tennistoernooi, geweldige outfits en gezelligheid in het restaurant. De foodstands draaiden overuren evenals de op en afbouwers van het evenement. We willen iedereen die aanwezig was bedanken voor de energie en zijn blij met ons geweldige team die ook deze dag weer tot in de puntjes hebben verzorgd. Om nog even terug te gaan naar het gezellige gevoel van de dag hebben we een aftermovie gemaakt. Deze kun je hier vinden:

Video Winterworkout 2018 Let it Glow!
Zwemles bij Tesqua
Heb jij een kindje van 4,5 jaar of ouder en ben je nog op zoek naar een leuke en gezellige zwemles groep? Begin febuari starten we met de nieuwe cursussen voor het A-diploma. De kinderen zwemmen wekelijks 2,5 uur. Na 20 zwemlessen zijn ze klaar om af te zwemmen voor het diploma. Dit betekent dat het diploma gehaald wordt voor de zomervakantie!
We hebben nog een aantal plaatsen vrij!

Interesse? Neem dan contact op met Tesqua. Wij zijn bereikbaar op 0318-631090. Een mail sturen naar info@tesqua.nl is natuurlijk ook mogelijk!
Afzwemmen
Zaterdag 2 februari


Zaterdag 2 februari mogen er weer heel veel kinderen afzwemmen. We gaan zorgen voor een geweldige dag. Het zwembad is de ochtend beperkt beschikbaar om baantjes te zwemmen.

We wensen alle kinderen heel veel succes toe met het afzwemmen!
Tesqua Health & Sports Centre / Horsterweg 3 / 6715 CT / Ede / 0318-631090
Houd jezelf op de hoogte van Tesqua via Facebook, Twitter of bekijk onze website.