Dobbel je strandtas vol - Zomerrooster - Tennis activiteiten  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Bekijk deze nieuwsbrief online.
In deze nieuwsbrief
- Dobbel je strandtas vol!
- Tesqua Zomerrooster
- Tiebreak toernooi
- Kids zomerkaart
- Heideweek Tennistoernooi
- ZwangerFit Cursus
- Even voorstellen...
Zomer bij Tesqua
De zomervakantie is in aantocht! Tijd voor de Tesqua zomeractie. Hierover lees je meer in deze nieuwsbrief. Ook hebben we tijdens de vakantie leuke activiteiten voor de Tesqua kids. En ook De Jong Sportfysiotherapie heeft nieuws.

We zien je graag in de zomer bij Tesqua en als je nog op vakantie gaat, dan wensen we je een hele fijne vakantie toe.
Dobbel je strandtas vol!
De Tesqua zomeractie is begonnen! Spaar dit jaar voor je Tesqua Strandtas.
Bij vijf bezoeken en een introducé ontvang je de Tesqua strandtas.
Daarna kan je sparen voor inhoud van je strandtas. Bij ieder bezoek ontvang je een sticker en na vijf bezoeken mag je dobbelen voor een nieuw Tesqua kado.
Tijdens de actie mag je tien dagen iemand introduceren om gezellig samen te sporten. Wordt jouw introducé lid van Tesqua? Dan storten wij ook nog eens €50,- op je clubpas. Je kunt jouw stickerkaart ophalen bij de receptie! Meer info!
Tesqua Zomerrooster
Het is weer tijd voor ons zomerrooster! Lekker buiten meedoen met een bootcamp les of
sport je liever wat koeler? Er zijn gelukkig ook nog een hoop lessen binnen.

Ons rooster telt ruim 90 verschillende lessen per week. Er zit dus vast wel iets leuks voor je bij.

Check hier ons volledige lesrooster
Tesko's kids zomeractie
In de zomervakantie organiseren we ook leuke activiteiten op de kidsclub. Bij de kidsclub kan jouw kind de spaarkaart ophalen vanaf maandag 22 juli.

In totaal organiseren we 8 super leuke activiteiten varierend van bakken tot een foto speurtocht. Als je 4 stickers hebt gespaard, dan mag je een cadeautje grabbelen.

De actie loopt van 22 juli tot en met 31 augustus!
Tiebreak toernooi
Een middag met veel verschillende tegenstanders, snelle potjes, en waarschijnlijk hilarische momenten. Alles zit in het eerste Tesqua tiebreak dubbeltoernooi.

Je kunt je als duo aanmelden en wordt in een poule geplaatst. De plaats in de poule waar je eindigt is ook de nieuwe poule waar je wordt ingedeeld. We werken dus langzaam naar de spannende potjes toe. En het leuke van de tiebreaks, iedereen kan van iedereen winnen, en verliezen. We zijn naast een lekker potje tennis vooral op zoek naar plezier dus zullen afsluiten met een heerlijke BBQ. Deelname kost slechts €10,-

Schrijf je in bij de receptie!
Tiebreak toernooi
Op 20 juli houden we bij Tesqua het eerste jeugd tiebreak toernooi. Ben jij tussen de 8 en 16 jaar?

Dan kun je inschrijven bij de receptie. We delen je in bij leeftijdsgenootjes in een poule. Na de poules wordt iedereen (van eerste tot laatste) ingedeeld in een nieuwe poule met gelijkwaardige tegenstanders. Zo speel je steeds spannendere potjes!

Deelname kost €5,- en is inclusief lekkere frietjes, een snack en limonade! We starten om 09:00 uur.
Heideweek Tennis toernooi 2019
Ook dit jaar wordt bij ETC weer het Heideweek tennistoernooi georganiseerd. Dit toernooi voor mixteams is jaarlijks een van de best bezochte toernooien van de regio.

Je kunt je inschrijven met speelsterkte 5 /m 9. Een team mag echter maximaal drie spelers met speelsterkte 5 bevatten.

Het toernooi is van 24 t/m 31 augustus 2019. Trommel je mixpartners op en schrijf je in via heideweektennistoernooi.nl
ZwangerFit cursus
Ben je zwanger of net bevallen? Wil je graag blijven sporten tijdens je zwangerschap, maar weet je niet goed hoe. Wil je begeleiding en coaching op het gebied van fit zijn en blijven tijdens de zwangerschap.Wil je tips en tricks over de bevalling en de invloed van houding, ontspannings- en ademhalingstechnieken?
Dan is de ZwangerFit cursus iets voor jou!Onder begeleiding van Milou, fysiotherapeute en geregistreerd Zwangerfit® docente, leer je al vanaf 12 weken zwangerschap alles wat je wilt weten om je goed op de bevalling voor te bereiden en eventuele klachten tijdens je zwangerschap te voorkomen.
Klik hier voor meer informatie
Even voorstellen...
Eline von der Fuhr (1988) is sinds 2014 afgestudeerd fysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Na twee jaar werken in de verschillende gebieden van de fysiotherapie, is ze begonnen met de master Sportfysiotherapie. De verwachting is dat ze in 2019 de opleiding afrond. Haar interessegebied is de knie in combinatie met een sporthulpvraag. Daarnaast vindt ze het belangrijk dat je als fysiotherapeut verder kijkt dan alleen het aangedane gebied, waarbij naast fysieke ook mentale en sociale aspecten aan bod komen. Eline werkt 4 dagen in de week.
Tesqua Health & Sports Centre / Horsterweg 3 / 6715 CT / Ede / 0318-631090
Houd jezelf op de hoogte van Tesqua via Facebook, Twitter of bekijk onze website.