Voel je de Koning te rijk - Activiteiten tijdens de feestdagen - Intrinity Yoga
 
Bekijk deze nieuwsbrief online.
In deze nieuwsbrief
Voel je de koning te rijk bij Tesqua
Hemelvaart met Bootcamp

Pinksteren met Conditietraining
Intrinity Yoga Cursus
Heideweek tennis
Voel je de Koning te rijk
25 april tot en met 16 mei

Van 25 april tot en met 16 mei voel je je de Koning te rijk bij Tesqua. Wie nodig jij uit om vijf keer met jou mee te gaan sporten? Je hebt vast veel mensen in jouw hofhouding die graag met jou willen sporten. En als jouw introducé lid wodt, dan sport hij / zij de maand mei gratis en ontvang jij € 50,00 op je pas! Dubbel voordeel dus.

Wil je meer informatie over de actie?
Klik dan hier! We zien je graag met jouw hele gevolg bij Tesqua.
Hemelvaart - 10 mei
Bootcamp door Jasper Epskamp

Tijdens Hemelvaartsdag is Tesqua geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Er zijn deze dag geen lessen, maar je kunt wel meedoen met de bootcamp. Jasper en Carmen zijn al druk bezig met alle voorbereiding! Meedoen met de bootcamp om 10.00 uur? Geef je dan op bij de receptie!
2de Pinksterdag - 21 mei
Conditietraining door Martijn

Op maandag 21 mei zijn wij geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Om 10.00 uur wordt er een superleuke conditietraining gegeven door Martijn. Wil je meedoen? Dan kan je je opgeven bij de receptie.
De normale lessen vervallen deze dag.

Zondag 20 mei (1ste Pinksterdag) genieten wij ook van een vrije dag en zijn we dus gesloten.
Intrinity Yoga Cursus
Cursus van 5 weken op maandagavond

IN-TRINITY® is een verhoogd fitness board en is ontworpen om kracht, balans en flexibiliteit, coördinatie en lenigheid te bouwen. Het uitgestrekte IN-TRINITY® programma put uit de traditionele disciplines zoals yoga en martial arts, om een grote hoeveelheid oefeningen te bereiken die fysieke welzijn en mindfulness creëren.
De cursus wordt gegeven in de grote vergaderzaal op maandagavond. Opgeven kan vanaf donderdag 26 april. Er zijn kosten verbonden aan deze cursus.
Meer info? Klik hier
Heideweek Tennis Toernooi
18 tot en met 25 augustus 2018

Van de organisatie van het Heideweek Tennis Toernooi hebben we de vraag gekregen of we dit leuke evenement alvast onder jullie aandacht willen brengen. Stel een team van 2 dames en 2 heren die minimaal 21 jaar oud zijn samen. Voorwaarde is dat je een speelsterkte hebt tussen 5 en 9. Dus hou je agenda alvast vrij en hou de website van de Heideweek in de gaten om je straks in te kunnen schrijven.
Tesqua Health & Sports Centre / Horsterweg 3 / 6715 CT / Ede / 0318-631090
Houd jezelf op de hoogte van Tesqua via Facebook, Twitter of bekijk onze website.