overzicht

intrinity yoga by wendy

IN-TRINITY YOGA is een geheel nieuwe manier van bewegen!

In-Trinity-board is zo ontwikkeld, dat door de vorm en de helling van het board, oefeningen afwisselend makkelijker of intensiever kunnen worden uitgevoerd. IN-TRINITY YOGA is een verhoogd yoga board en trainingsprogramma ontworpen om kracht, balans en flexibiliteit, coördinatie en lenigheid op te bouwen. Het board neemt de training van de vloer en biedt toegang tot geheel nieuwe bewegingen.

Het uitgestrekte IN-TRINITY YOGA  programma put uit de traditionele disciplines zoals yoga, pilates en martial arts om een grote hoeveelheid oefeningen te bereiken die fysieke welzijn en mindfulness creëren. Er zijn al een aantal Tesqua sporters die tijdens de Yoga Dag hebben meegedaan met deze geweldige les.

 

De cursus bestaat uit 5 maandag avonden van 20.15 tot 21.00 uur (met eventuele uitloop tot 21.15 uur). De avonden zijn 28 mei, 4 juni, 18 juni, 25 juni en 2 juli. De kosten bedragen € 65,00 voor deze cursus. De cursus wordt gegeven door Wendy. Meedoen? Opgeven kan via de receptie vanaf donderdag 26 april. Er kunnen 10 mensen deelnemen. De cursus gaat door bij 6 deelnemers.