overzicht

vacature sales & front desk coördinator

Vacature Sales & Front Desk Coördinator
(32 - 40 uur)
 
Tesqua
Tesqua is een multifunctioneel sportcentrum in Ede. Als familiebedrijf hechten we veel waarde aan het “Welkom Thuis” gevoel dat zo typerend is voor Tesqua. We vinden het belangrijk dat onze sporters met veel plezier in een gastvrije, schone en moderne omgeving komen fitnessen, tennissen of zwemmen.
Naast het “Welkom Thuis” gevoel voor onze sporters willen we datzelfde uitdragen naar onze medewerkers. Wij hechten veel waarde aan werken in een omgeving waar iedereen zichzelf kan ontplooien en zichzelf volledig kan laten zien.
 
Vacature
Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een coördinator met een hands-on mentaliteit die verantwoordelijk is voor het sales- en voor het front desk team. De focus van de functie is sales gericht. Naast het feit dat je het sales team aanstuurt, verwachten we dat je sales acties ontwikkelt en uitvoert en dat je maandelijkse targets beheerst en behaalt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van het front desk team. Een veelzijdige functie met werktijden die zowel overdag als ’s avonds als ook in het weekend plaatsvinden.
 
Wat verwachten wij?
- Minimaal afgeronde MBO-opleiding
- Minimaal 3 jaar werkervaring in sales
- Leidinggevende ervaring
- Flexibel inzetbaar
- Je bent representatief en gastvrij
- Je hebt een hands-on mentaliteit
- Je bent gedreven om te scoren omdat je onze sporter graag wilt helpen

 
Wat bieden wij?

- Een afwisselende baan
- Je werkt in een enthousiaste en sportieve omgeving
- Ruimte om je creativiteit te benutten
- Marktconform salaris
- Je bent onderdeel van het MT
 
Interesse
Heb je interesse in deze functie? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar dmstuivenberg@tesqua.nl