overzicht

planning verbouwing

Fitness
We zijn gestart met de verbouwing! Vanaf donderdag 10 oktober ben je welkom op tennisbaan 7 en 8. Hier staan alle fitness toestellen. Je kunt hier fitnessen tot en met zondag 27 oktober. Onze instructeurs staan voor je klaar om je te helpen met vragen over je programma of vragen over de toestellen. 

Groepslessen
Tijdens de verbouwing vinden de groepslessen plaats in de zalen zoals altijd. Bij de receptie vind je een planning van de lessen.

FunXtion-ruimte
De lessen die normaal op de FunXtion ruimte worden gegeven, worden nu gegeven in de tennishal op het oranje gedeelte. Alle lessen kunnen doorgaan en onze instructeurs zorgen voor voldoende uitdaging en gezelligheid. 

Wat gaat er de komende weken gebeuren?
In week 42 wordt er gewerkt aan bekabeling, netwerk, verlichting en data. Maar er wordt ook grondig schoongemaakt om straks in een frisse ruimte te kunnen sporten. Er wordt een start gemaakt met het leggen van de nieuwe vloeren in het "FunXtion"
gedeelte. Ook volgen de instructeurs deze week trainingen om de leden na de verbouwing nog beter te kunnen begeleiden. We lopen goed op schema en veel mensen zijn al even langs gelopen voor een gezellog praatje. En het sporten in de tennishal gaat heel goed!

In week 43 wordt de laatste hand gelegd aan de vloer en de verlichting en vanaf woensdag worden alle nieuwe toestellen geleverd. Het proces van levering en installatie duurt 3 dagen. Zaterdag 26 oktober heeft ons team producttraining en mogen we zelf als eerste de toestellen gebruiken. 

Vanaf maandag 28 oktober bewegen we verder op de nieuwe toestellen! Een groot gedeelte van deze nieuwe toestellen "herken" je d.m.v. een inlog met je Tesqua clubpas. Om dit te kunnen gebruiken, heb je een trainingsprogramma nodig. Hierover ontvang je binnenkort meer informatie.

Heb je vragen, loop dan langs de receptie of vraag een van de instructeurs. Tot snel bij Tesqua en dank voor je begrip!