Persoonlijke begeleiding

Wil jij graag weer een start maken met bewegen of ben jij al een tijdje aan het sporten, maar heb jij een specifieke vraag? Wij helpen je graag! 

Begeleiding bij Tesqua - verrassend persoonlijk!

Wil je graag starten met sporten maar weet je niet precies welke oefeningen geschikt voor je zijn of wat je kan doen? Of heb jij een specifieke vraag over krachttraining in combinatie met de juiste voeding? Dan begeleiden onze instructeurs jou heel graag. Het is voor iedereen mogelijk om een passend schema te maken, voor jong en oud en voor beginnende sporter tot gevorderde sporter.

Tijdens de afspraak bespreek je samen met jouw instructeur jouw wensen en mogelijkheden. Je gaat trainen onder begeleiding en de instructeur legt jou de oefeningen uit. Als je dat zou willen, kan de instructeur deze oefeningen in de Tesqua-app zetten zodat je die keer erna via de app jouw training kunt volgen. Heb je de Tesqua app nog niet? Geen probleem, dat regelen we tijdens jouw afspraak. 

Er is altijd een instructeur aanwezig die jouw vragen kan beantwoorden. Dus kom het gewoon eens proberen. Vul het formulier hiernaast in. Wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken. Dit doen wij zo natuurlijk zo snel mogelijk.

 

Tot snel bij Tesqua!

Jouw gegevens