a

Feestelijke opening Padel & Pickleball

Officiële opening – 17 november

Donderdag 17 november is de officiële opening van onze nieuwe banen. We doen dit niet met het doorknippen van een lintje maar wel door samen te bewegen. Je kunt je opgeven voor de clinics die in verschillende rondes worden gegeven, te weten 18.30 – 19.15 uur, 19.15 uur – 20.00 uur en 20.30 – 21.15 uur. En om 20.00 uur is er een demonstratie wedstrijd. Tijdens deze demonstratie krijg je ook uitleg over de puntentelling, hoe scoor je een punt etc. Natuurlijk verwelkomen we je met een hapje en een drankje. Je kunt alle clinics en tijden vinden in de Tesqua app. Hier kan je ook jouw plek reserveren. We zien je graag donderdag 17 november. Deze avond is ook toegankelijk voor onze leden met een dagabonnement.

 

Padel & Pickleball vanaf donderdagochtend 10 november open!

Er is keihard gewerkt en donderdag 10 november is het dan zover! Vanaf dat moment kan jij jouw eerste potje Padel of Pickleball spelen op een van de nieuwe banen bij Tesqua. Voor sommige mensen is het kennismaken met een hele nieuwe sport en andere mensen hebben al wat ervaring. Pickleball kan je zowel enkel als dubbel spelen. Padel speel je altijd met 4 personen. Rackets en ballen zijn te huur bij de receptie. In de maand november is de rackethuur bij jouw baanreservering inbegrepen, zo kan je ervaren of jij een van deze nieuwe balsporten helemaal geweldig vindt!

Baanregels bij Tesqua

  • Je reserveert een padelbaan voor 60 minuten op hele uren.
  • Je kunt maximaal één baan reserveren. Na de speeltijd kan je bij de receptie mogelijk nog een baan aansluitend reserveren.
  • Het dragen van sportschoenen (zonder noppen) en passende sportkleding is verplicht. Dit betekent een hemdje of shirt. Alleen een sportbeha of tanktop is op de tennis- en padelbanen niet toegestaan.
  • De huur van de padelracket en ballen zitten de hele maand november bij de reservering van jouw baan inbegrepen.
  • Vanaf 1 december kan je een padelracket bij de Receptie huren voor € 3,00 per racket.
  • Padelballen kan je bij Tesqua kopen voor € 11,25 per set.
  • Indien jij een padelbaan reserveert dan dienen er ten minste 2 leden van 16 jaar of ouder te zijn.
  • Indien jij een pickleballbaan reserveert dan dient er ten minste 1 lid van 16 jaar of ouder te zijn.
  • Een gratis dagpas is op onze padel- en picklebanen niet van toepassing. Indien jij een introducé kennis wil laten maken met padel, dan zijn de kosten hiervoor € 20,00.

 

Lees hier alles over Padel

Lees hier alles over Pickleball

Benieuwd wat de spelregels zijn van Padel & Pickleball?

Je leest de regels van beide sporten hier!