a

Feestelijke releaseavond op donderdag 15 juni

Zien wij jou op de feestelijke Tesqua Release Avond?

Donderdag 15 juni kan jij meedoen met jouw favoriete les tijdens de Tesqua Release Avond. Tijdens de lessen van een half uur maak je kennis met de les en bovendien geven we dan voor het eerst de nieuwe releases. Dus ben je benieuwd naar de lessen of wil je kennis maken met een van de onderstaande lessen? Doe dan gezellig mee.

Je mag jezelf voor meerdere lessen inschrijven! Het instructeurs team heeft er heel erg veel zin in en zijn al druk bezig met de voorbereidingen! We zien je graag donderdagavond 15 juni…. reserveer jouw plek in de Tesqua app. Heb je een dagabonnement? Geen probleem, doe gewoon lekker mee!

Het programma:

19.00 – 19.30 uur – Xcore

XCORE ® staat voor Extreme Core, een intensieve XCORE® training waarbij effectiviteit en plezier samengaan.  De XCORE® workout is een ultieme core training (de kern van rug-, buik- en heupspieren) met behulp van de XCO-Trainer®. De XCO-Trainer® is een rode buis die een bewegende massa granulaat bevat. Aan het begin en aan het einde van elke beweging zorgt de XCO-Trainer® voor extra belasting van de spieren en bindweefsel door het hele lichaam. Dit speciale effect staat bekend als ‘Reactive Impact’ en biedt je de beste training voor je core!

De les wordt gegeven door Yonna en Anouk. De overige instructeurs zijn uiteraard ook aanwezig!

19.35 – 20.05 –  Bodypump

Bodypump is een les waarin gebruik wordt gemaakt van gewichten en stangen. Tijdens de les worden al jouw belangrijke spiergroepen uitgedaagd met de beste krachtoefeningen. De les volgt een vaste opbouw en al snel merk je resultaat!

De les wordt gegeven door Esmeralda en Charmain. De overige instructeurs zijn uiteraard ook aanwezig!

20.10 – 20.40 – BRN

Tijdens deze effectieve en motiverende groepsles, werk je met behulp van speciale XCO-buizen aan een fit en sterk lichaam. Door de combinatie van aerobics en spierversterkende oefeningen is BRN de ultieme work-out om je energie kwijt te kunnen. Tijdens de BRN work-out geef je je lichaam dus vorm terwijl je aan je conditie werkt. Om je spieren op te warmen start iedere BRN-les met een warming-up. Hierna volg je een aantal cardioblokken.

In het tweede gedeelte van de les doe je buikspieroefeningen én oefeningen voor je onder- en bovenlichaam. Zo komt je hele lijf aan bod. Aan het eind van de les doe je een heerlijke cooling down en rek en strek je je spieren.

De les wordt gegeven door Susanne en Sanne. De overige instructeurs zijn uiteraard ook aanwezig!

20.45 – 21.15 – Bodybalance

BODYBALANCE is een op yoga gebaseerde workout voor iedereen die zijn flexibiliteit, core-kracht en gevoel van welzijn wil verbeteren. Bodybalance is een les die snel toegankelijk is en de deelnemers laat kennismaken met Yoga, Taichi en Pilates.

De les wordt gegeven door Karinca en Marieke. De overige instructeurs zijn uiteraard ook aanwezig!

Groetjes, het Feestelijke Release Team
Yonna, Anouk, Charmain, Esmeralda, Susanne, Sanne, Karinca & Marieke