a

Groepslessen en reserveren: jij meldt je toch ook netjes af?

Reserveren van groepslessen & afmelden

In 2022 hebben wij in totaal 6.028 groepslessen gegeven. Geweldig om met zoveel mensen tijdens onze verschillende groepslessen in beweging te komen! Wekelijks doen er heel veel Tesqua sporters mee aan onze groepslessen. Toch merken we dat er vaak in de lessen nog plekken vrij zijn. Dit betekent dat er dus sporters zijn die wel een reservering hebben gemaakt maar niet komen. En dat zorgt voor teleurstelling. Zo houden we onnodig plekken over voor leden die heel graag mee willen doen, maar niet kunnen sporten terwijl er wel ruimte is.

Wij vragen je vriendelijk, mocht je een keer verhinderd zijn, om jouw reservering tijdig te annuleren, ook al is dit kort van te voren.  Wie weet kunnen wij nog iemand blij maken met deelname aan de les.

Ook zien we soms dat leden twee dezelfde lessen achter elkaar reserveren. We willen je vragen dit niet te doen en maximaal een les te reserveren. Is er in de les erna nog ruimte, dan kan je meedoen maar we willen graag zoveel mogelijk leden de mogelijkheid bieden om lessen te volgen.

Op maandag zijn er vanaf nu regelmatig twee aqualessen. We geven dit duidelijk aan in de Tesqua app wanneer dit wel zo is en wanneer niet.

We wensen je heel veel plezier tijdens de groepslessen!

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Benieuwd naar ons aanbod groepslessen?