a

Jumpfit XL Ede en Tesqua slaan de handen ineen

Jumpfit. Een intensieve workout met een hoge fun factor!

In samenwerking met Jump XL Ede geven wij onder leiding van onze instructrice Sanne Jansen een nieuwe les: Jumpfit. Jumpfit is anders dan regulier jumpen met salto’s en backflips. JumpFit zegt het al: het is een combinatie van jumpen en fitness.

Tijdens Jumpfit wordt er een andere draai gegeven aan oefeningen als een Squat, Lunge of bijvoorbeeld een Jumping Jack. Heb jij deze oefeningen weleens op een trampoline geprobeerd? Ervaar het tijdens Jumpfit! Niet alleen de trampolines, maar ook de rest van de Jump Arena wordt gebruikt tijdens de lessen. Denk aan oefeningen met gewichten, kettlebells en weerstandsbanden.

Kortom, mix alle leuke dingen die je kent van FunXtionele groepslessen, recreatief jumpen en bootcamp in een mixer en voilà… dan heb je de perfecte Jumpfit smoothie!

Jumpfit vindt plaats op donderdagavond van 20.00 uur – 21.00 uur. Reserveer jouw les via de Tesqua app.

Zien wij je daar? Jump ziens!

 

Locatie: 

Geerweg 9
6717 LE Ede

* Het gebruik van de Jump XL trampolines brengt (blessure)risico’s met zich mee die niet kunnen worden uitgesloten zonder afbreuk te doen aan de activiteit. Voor deelname aan Jumpfit dien je eenmalig een verklaring te tekenen. Deze verklaring ontvang je bij jouw eerste bezoek aan Jumpfit.

Welke groepsles past nog meer bij jou?

Tesqua is verrassend veelzijdig. Zo bieden wij veel groepslessen aan. Buiten op ons outdoor terrein meedoen met een bootcamp of binnen een ontspannende Yoga of actieve X-core in één van onze ruime groepsleszalen. Bij Tesqua is er altijd iets wat jou beweegt! Een overzicht van alle groepslessen vind je hieronder. Heb je een vraag of wil je gerichter informatie over welke groepsles bij jou past? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!