a

Het gezelligste evenement: de Tesqua Kerstworkout

Waar ga jij schitteren?

Eindelijk is het zover… Ons jaarlijks terugkerende winterevenement. Na drie jaar van afwezigheid wordt het weer een groot spektakel! Het thema voor deze kerstworkout is ‘Spread the Spark’. Een schitterende dag, met schitterende medewerkers, schitterende activiteiten maar bovenal schitterende leden die deze dag samen in beweging komen.

De kerstworkout is gepland op zondag 18 december van 09.00 – 16.00 uur. Een giga spinningmarathon, een mega mix met o.a. Zumba, BRN en Shercules, padelclinics, bokszaktrainingen, kidsactiviteiten en nog veel meer. Het wordt een enorm feest met veel gezelligheid en leuke food-stands. Deelname aan de sportieve onderdelen is geheel kosteloos en ook voor leden met een dagabonnement toegankelijk. Je reserveert jouw sportieve activiteit via de Receptie van Tesqua. Het is vanaf zondag 4 december ook mogelijk om via de Tesqua app te reserveren. Over het programma, de foodstands en de kidsactiviteiten lees je hieronder meer.

 

Het kerstachtige programma

Een mega spinningmarathon, een aquaworkout, bokszaktrainingen met Ding & Dong en de Xmas Bodypump. Onze medewerkers staan voor jou klaar en dagen je graag nog in 2022 uit om gezellig in beweging te komen. Reserveren voor onze sportieve activiteiten kan via onze Receptie. Het is ook mogelijk om 14 dagen van te voren, dus op 4 december te reserveren via de Tesqua app. Maar let op, vol = vol! Wil je niet deelnemen aan de activiteiten, maar vind je het wel gezellig om de sfeer te ervaren terwijl je individueel sport? Dat kan! Het zwembad, de fitness en de racketsporten (m.u.v. Squash) zijn deze dag buiten het programma om toegankelijk voor regulier gebruik. De reguliere groepslessen komen deze dag te vervallen. Schrijf je in en sparkle tijdens jouw favoriete activiteit!

Klik hier voor het hele programma.

 

Kom lekker genieten van de winterse lekkernijen!

Dit jaar creëren wij een gezellig foodplein met een hapje, drankje en sprankelende medewerkers! Glühwein, warme chocolademelk, poffertjes, erwtensoep en allerlei andere lekkernijen zijn hier te vinden. We bieden voor ieder wat wils! We werken deze dag met muntverkoop voor eten. Het is deze dag niet mogelijk om eten van de reguliere menukaart te bestellen. Uiteraard zijn alle drankjes wel te bestellen!

 

Een Gamehall, lasergamen en escape rooms. Er is genoeg te doen…

Tijdens de kerstworkout kunnen de Tesqua Kids ook aan allerlei leuke activiteiten meedoen. Wat dacht je van onze Family Bootcamp, Gamehall, een escape room, een kerstbingo, springen op het springkussen, knutselen en nog veel meer… Voor de Family Bootcamp is een reservering vereist, voor alle overige activiteiten niet. Wij hebben er heel veel zin in en hopen zoveel mogelijk kindjes te ontvangen. De kidsclub is deze dag geopend van 09.15 – 15.30 uur.

Zoals ieder jaar is het altijd gezellig druk op onze Kerstworkout. Is de Tesqua parkeerplaats vol? Dan kan je jouw auto ook parkeren op de parkeerplaats van de wielerbaan. En wil je alvast warmdraaien? Pak dan de fiets of kom te voet.

 

Wij zien jullie heel graag op de Kerstworkout! Heb je vragen? Loop gerust langs bij één van onze medewerkers of stuur een mail naar info@tesqua.nl! 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Bokszaktrainingen, een Xmas Bodypump, een Spinning Marathon....

Benieuwd naar het volledige programma tijdens de Kerstworkout?