a

Let’s move for a better world: beweeg jij mee?

Let’s move: samen verbeteren wij de wereld! 

Van 14 tot en met 31 maart kan jij als sporter van Tesqua deelnemen aan ‘Let’s move for a better world’. Deze campagne wordt georganiseerd vanuit de leverancier van onze toestellen – Technogym. Het is een wereldwijde campagne met als doel “strijden tegen lichamelijke inactiviteit en alle daaruit voortvloeiende gezondheidsziekten”. Er wordt voorspeld dat in 2030 1 op de 5 vrouwen en 1 op de 7 mannen zal leven met obesitas (BMI > 30kg/m2). En dat willen wij natuurlijk tegen gaan!

 

Update 10 maart 2023

Extra activiteiten tijdens Let’s Move

Tijdens Let’s Move bieden wij extra activiteiten aan.  Bekijken het rooster en de lessen hier: Activiteitenrooster Lets move

Zien wij jou tijdens een: 𝘚𝘬𝘪𝘭𝘭𝘣𝘪𝘬𝘦 𝘤𝘭𝘢𝘴𝘴, 𝘔𝘰𝘷𝘦𝘤𝘢𝘮𝘱 𝘮𝘦𝘵 𝘋𝘪𝘯𝘨 & 𝘋𝘰𝘯𝘨, 𝘍𝘢𝘮𝘪𝘭𝘺 𝘉𝘰𝘰𝘵𝘤𝘢𝘮𝘱, 𝘙𝘶𝘯𝘯𝘪𝘯𝘨 of 𝘐𝘯𝘥𝘰𝘰𝘳 𝘊𝘺𝘭𝘪𝘯𝘨 🤩

 

Update 2 maart 2023

Hoe kan jij meedoen?

Wil jij meedoen met deze challenge, dan kan je je aanmelden via de Tesqua app of op de zuilen in de fitness. In de Tesqua app zie jij op het beginscherm de challenge staan. Hier hoef je alleen maar te klikken op aanmelden en dan doe je automatisch mee. Aanmelden via de zuilen kan door in te loggen met je pasje of bandje en dan op aanmelden te klikken.

In de periode van 14 tot en met 31 maart worden jouw moves meegeteld met het totaal aantal moves dat wij maken bij Tesqua en natuurlijk met het aantal moves wereldwijd. Meld jij je niet aan voor de challenge? Dan worden jouw moves helaas niet meegeteld.

Voor de top 3 sporters met de meeste moves hebben wij leuke prijzen te winnen. Je leest hierover hieronder meer!

 

Hoe verzamel jij moves?

Jij verzamelt moves als je komt sporten bij Tesqua. Het is hierbij wel belangrijk dat je inlogt op een toestel met je bandje, pasje of via de app. Alleen dan tellen de moves mee. Moves verzamel je tijdens trainingen op cardio- en krachtapparatuur, tijdens lessen zoals Walking into Shape en Indoor Cycling of op het Biocircuit. Je kunt ook moves verzamelen door een gekoppeld tracking device die jouw bewegingen bijhoudt (bijvoorbeeld jouw smartwatch), mits je deze activiteiten registreert via de Tesqua app. Dit doe je door op het beginscherm naar beneden te scrollen, te klikken op ‘buitenactiviteit’ vastleggen’ en deze te starten.

Dus ga jij tennissen, hardlopen, of wandelen? Vergeet dan niet deze activiteit te registreren via de Tesqua app. Heb je hier vragen over? Dan leggen wij dat je graag uit bij Tesqua. Je kunt per dag maximaal 2000 moves verzamelen per persoon.

 

Wat is het doel?

Er zijn meerdere doelen tijdens deze campagne. Het wereldwijde doel is om obesitas en een zittende lifestyle tegen te gaan. Dit doet Technogym door toestellen en materialen te doneren aan instellingen en scholen om zo sporten en bewegen te stimuleren. Dus hoe meer moves, hoe meer er wordt gedoneerd door Technogym.

Het doel van Tesqua is natuurlijk om wereldwijd de sportschool te zijn met de meest verzamelde moves. En daar hebben we jou dus bij nodig! Wij geloven erin dat we dit met jouw hulp kunnen behalen. Hoe gaaf zou het zijn als wij samen verantwoordelijk zijn voor de meeste moves wereldwijd?

En jij kan ook iets winnen! Degene die de meeste geregistreerde moves* heeft verzameld van 14 t/m 31 maart wint een Tesqua Cheque t.w.v. € 250,00. De tweede prijs is een maand gratis sporten voor de persoon die heeft gewonnen. En de derde prijs is een gratis PT sessie of een padel/tennisles.

* Geregistreerde moves zijn moves die verzameld en geregistreerd zijn binnen de challenge ‘let’s move for a better world’.

 

 

 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Let's move for a better world

Ben jij benieuwd naar het verhaal achter de campagne? Lees hier wat Technogym beweegt!