a

Maandag 18 juli is Tesqua vanaf 22.30 uur gesloten

Maandag 18 juli is Tesqua vanaf 22.30 uur gesloten

Op maandag 18 juli worden onze zonnepanelen aangesloten op het stroom netwerk. Om dit veilig te kunnen doen wordt Tesqua volledig afgesloten van elektra. Dit betekent dat alle toestellen op een juiste manier afgesloten moeten worden, net als de computers en andere elektronica. Ook betekent dit dat de verlichting het niet meer doet. Natuurlijk willen we graag dat alles schoon is voordat we worden afgesloten, dus ook daar hebben we wat tijd voor nodig.

Vanaf 23.00 uur wordt er met man en macht gewerkt door medewerkers van JBTech, Liander en natuurlijk door onze topper Rene van Aken om te zorgen dat we vanaf dinsdag 19 juli weer lekker en vooral duurzaam kunnen sporten.

Zoals altijd sluit onze fitness om 22.00 uur. De openingstijden van de wellness en de horeca wijzigen! Het wellness gedeelte sluit om 22.15 uur (normaal om 22.30 uur). De horeca sluit om 22.30 uur.

Dank voor jullie begrip en tot snel bij Tesqua!

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Blijf in beweging met Tesqua on-demand of via de livestream!

Bij Tesqua bewegen we op afstand graag met jou mee. Vanaf jouw vakantieadres, tuin of woonkamer bekijk je de nieuwste lessen in de on-demand omgeving. In de omgeving staan ruim 80 workouts klaar, welke jij op elk moment van de dag zelfstandig kunt doen. Heb je een verzoek? Wij vernemen jouw verzoek graag via info@tesqua.nl.