a

Open dag bij Tesqua: zien we je dan?

Open dag bij Tesqua – word lid en sport de eerste 3 maanden gratis*

Beginnen. Voor sommige mensen geen probleem, voor anderen een hele drempel. Eén ding is zeker, er is een reden waarom jij begint. Bij Tesqua willen we graag weten wat jou beweegt om te sporten. Zo kunnen we jou het beste helpen met het behalen van resultaat en plezier hebben bij het sporten en ontspannen. Op zaterdag 27 augustus openen wij onze deuren en organiseren wij de Tesqua open dag. Kom gezellig langs. Wij laten je Tesqua graag zien van 10.00 – 16.00 uur!

 

Verrassend veelzijdig

Bij Tesqua zijn de mogelijkheden om te sporten eindeloos. Tienduizend vierkante meter: van Tennis tot Fitness, van groepslessen tot Personal training en van zwemmen tot Squash. Dit allemaal in één abonnement! Daarmee kan Tesqua zichzelf rekenen tot één van de grotere sportclubs van Nederland. Je vindt bij Tesqua ook een kidsclub waar jouw kids zich kunnen vermaken als jij aan het sporten  bent. En ontspannen doe je natuurlijk in onze luxe wellness of restaurant. Bij Tesqua is er altijd wel iets wat jou beweegt.

 

Verrassend persoonlijk

Onze omvang doet niets af aan onze aandacht. Die is altijd prettig en altijd persoonlijk. Van de liefde waarmee we jouw cappuccino zetten, tot het warme onthaal in de kidsclub. Want sporten is veel leuker in een club waar jij je thuis voelt. Met persoonlijke begeleiding en professionele trainers die jou motiveren en stimuleren, zodat jij op een effectieve, aangename manier jouw doelstelling(en) bereikt. Tesqua wéét wat jou beweegt.

 

Padel, Pickleball en Tesqua outdoor

Tesqua is gestart met de bouw van 3 padelbanen en 1 pickleball baan. De feestelijke opening zal naar verwachting eind oktober plaatsvinden. Padel en pickleball zitten bij een Tesqua abonnement inbegrepen. Ook zal er per eind oktober een nieuw outdoorveld zijn met aan de ene kant sprint tracks en aan de andere kant een ruimte met een groot rek waar we lessen kunnen doen, maar waar ook krachttraining mogelijk is. Een multi inzetbaar terrein voor alle uitdagingen die op jouw pad komen! Personal training, bootcamp,  cross training; alles is mogelijk. Zo kunnen we het hele jaar door zowel binnen als buiten sporten!

 

Zien wij jou ook op de open dag?

Wij ontdekken graag wat jou beweegt. Kom gezellig naar de open dag op zaterdag 27 augustus en maak kennis met de veelzijdigheid van Tesqua. Zie we je dan?

 

* vraag naar de actievoorwaarden

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Binnenkort bij Tesqua: Padel en Pickleball

Met onze rijke historie in de tenniswereld kunnen innovatie natuurlijk niet ontbreken. Ede is binnenkort Padel en Pickleball banen rijker.