a

Schrijf je in voor het zaterdagavond toernooi tennis!

Een avond vol wedstrijden en gezelligheid!

Schrijf je in voor het zaterdagavond toernooi tennis op 25 maart. 

Een aantal keer per jaar organiseren wij op zaterdagavond een gezelligheidstoernooi. Het volgende zaterdagavond toernooi is gepland op 25 maart.

Voor dit toernooi schrijf je je gewoon zelf in, zonder partner. Op deze avond speel je 3 rondjes van 45 min, steeds met én tegen een andere tennisser. Er wordt uiteraard rekening gehouden met het tennisniveau. Er wordt gespeeld in 2 poules. Na een ronde van 45 minuten tennissen, heb je 45 minuten rust en is het tijd voor een lekker drankje en een gezellige klets met de rest van je poule.

De eerste ronde start om 18.00 uur en de laatste ronde stapt om 22.30 uur de baan af. Kort na 22.30 uur zullen wij overgaan tot de prijsuitreiking en is er nog ruim de tijd voor een lekker drankje en/of bittergarnituurtje.

Inschrijven voor dit zaterdagavond toernooi kan bij de receptie van Tesqua, hier ligt een inschrijflijst. Bellen naar Tesqua kan natuurlijk ook. Vol = vol. Het maximale aantal deelnemers op een zaterdagavond toernooi ligt op 56, dus wacht niet te lang met inschrijven! De kosten voor dit zaterdagavond toernooi zijn €7,50. Deze kan je bij de Receptie van Tesqua voldoen.

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Padel & Pickleball

Welke racketsporten bewegen jou?