a

Zien we jou op het Tesqua Sport Kidsfeest?

Op woensdag 3 juli is het zover: het feestelijke Tesqua kidsfeest!

We hebben dit jaar als thema ‘sport’ en natuurlijk verklappen wij nog niet wat er allemaal op het programma staat. Het belooft een gezellige dag te worden en wij zouden het leuk vinden als je erbij bent!

 

Ochtendprogramma
De kleinste Tesqua kids van 0 t/m 3 jaar zijn in de ochtend van harte welkom met hun papa/mama of verzorger. De kids worden verwacht om 09.15 uur in de Kidsclub. Daarna gaan we met elkaar zwemmen, dus neem de zwemkleding mee! Het ochtendprogramma is rond 11.00 uur afgelopen.

 

Middagprogramma
De Tesqua kids van 4 t/m 7 jaar zijn om 14.15 uur welkom. Zorg dat je op tijd bent, want we gaan meteen van start. Het Tesqua kidsfeest duurt tot 16.15 uur. Dan kan je weer opgehaald worden. Ook leuk: neem een vriendje of vriendinnetje mee! Tijdens de activiteiten kun je nat worden, dus neem een bikini of zwembroek en een extra setje droge kleding mee.

 

Op naar de olympische spelen of de EK finale!
Het thema is sport. Dus kom verkleed als jouw favoriete sportheld of in jouw favoriete sportoutfit! Je kunt je aanmelden tot en met dinsdag 2 juli. Het inschrijfformulier kan je inleveren bij de Kidsclub. De Kidsclub is deze dag gesloten voor reguliere opvang.

 

Schrijf je in en speel met ons mee

Voor het ‘Sport’ Kidsfeest dien je je aan te melden. Dit kan bij de Kidsclub van Tesqua.  Ook vriendjes of vriendinnetjes die geen lid zijn van Tesqua, zijn van harte welkom! Hopelijk zien we je dan!

 

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials