a

Tennis Clubkampioenschappen 2022

Doe jij mee met de Tesqua Clubkampioenschappen?

Van maandag 19 september tot en met zondag 25 september gaat er weer gestreden worden om de winst, gelachen worden op de baan en wordt het weer gezellig druk op het terras, want…. De Sprookjesachtige Club Kampioenschappen Tennis staan dan gepland!

Vorig jaar hebben we een fantastisch toernooi gehad, met heel veel fanatieke, nieuwe en gezellige deelnemers. Dit jaar hopen we op een nog grotere opkomst. Wij willen graag, geheel passend in het thema, de magische grens van 100 (!) deelnemers bereiken. Hoe eerder je je inschrijft, hoe meer spelers zien welke leuke deelnemers er al zijn en met wie zij de strijd aangaan…. Dus aarzel niet en wacht zeker niet tot het laatste moment met inschrijven!

Categorieën – enkel, dubbel of gemengd dubbel
De Tesqua Clubkampioenschappen zijn voor iedere type tennisser! Beginner of gevorderd, enkel of dubbel én zelfs gemengd dubbel. Alle categorieën komen dit toernooi langs.

Kortom, ook al ben jij een beginnende tennisser dan ben je van harte welkom! Samen met jouw tennismaatje of enkel. Niets is leuker dan wedstrijden spelen! Je speelt over de hele week verschillende wedstrijden in de poulefase. De finaledag is overdag op zondag 25 september. Jouw/jullie voorkeur voor speeldagen kan je bij jouw inschrijving aangeven.

Inschrijven
Inschrijven doe je via toernooi.nl, via deze link: Clubkampioenschappen 2022.
De inschrijfkosten voor dit Sprookjesachtig leuke toernooi zijn €10,- per onderdeel (incl. 2 consumpties), je mag je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen.

Sneeuwwitje en de 7 hapjes
Uiteraard wordt er ook weer voor eten gezorgd op de finaledag. Hier kun je je apart voor aanmelden tijdens de inschrijving (€5,-). Dit jaar hebben wij gekozen voor een keuze uit hartige hapjes, welke prima passen bij die gezellige finaledag met lekkere drankjes die er gedronken worden. Om helemaal in het thema te blijven, hebben we onze finalemaaltijd omgedoopt tot: Sneeuwwitje en de 7 hapjes.

Als welke held(in) kom jij verkleed?
Hierboven hebben jullie het vast al zien staan, maar Clubkampioenschappen bij Tesqua zónder thema, dat zijn geen Clubkampioenschappen. Het thema voor dit jaar is…….
SPROOKJES!!
Ook dit keer is er uiteraard weer een originaliteitsprijs voor de leukste en de creatiefst verklede deelnemers. Voor deze prijs ga je echt álles uit de kast halen… De winnaar krijgt namelijk tickets voor een heerlijk dagje Efteling! Ben je nou niet zo van het verkleden, maar houd je wel heel veel van tennis? Lekker inschrijven en meedoen natuurlijk! Verkleden mag, het is niet verplicht.

Let op: Bij veel inschrijvingen kan de tenniscommissie er voor kiezen om wedstrijden te plannen in het voorweekend (zaterdag 17 en zondag 18 september 2022). Houd hier voor de zekerheid rekening mee.

Enthousiast geworden? Klik hier op je in te schrijven en we zien je heel erg graag snel weer bij Tesqua!

Met sportieve groet,
De Tenniscommissie
Tamara, Pierre, Daan en Suzanne

 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Binnenkort bij Tesqua: Padel en Pickleball

Met onze rijke historie in de tenniswereld kunnen innovatie natuurlijk niet ontbreken. Ede is binnenkort Padel en Pickleball banen rijker.