a

Tennis & Padel Clubkampioenschappen 2023

Doe jij mee met de Tesqua Clubkampioenschappen tennis en padel?

Van maandag 18 september tot en met zondag 24 september gaat er weer gestreden worden om de winst, gelachen worden op de baan en wordt het weer gezellig druk op het terras, want…. De Clubkampioenschappen tennis & padel staan dan gepland! Ja, je leest het goed: dit jaar voegen we padel aan de clubkampioenschappen toe. Het belooft een gezellige week te worden!

Hieronder lees je alles over de opzet per onderdeel. Let op: je kunt je voor één onderdeel aanmelden, dus of tennis of padel.

 

Tennis | Categorieën – enkel, dubbel of gemengd dubbel
De Tesqua Clubkampioenschappen zijn voor iedere type tennisser! Beginner of gevorderd, enkel of dubbel én zelfs gemengd dubbel. Alle categorieën komen dit toernooi langs.

Ook beginnende tennissers zijn dus van harte uitgenodigd. Dit kan samen met een tennismaatje of alleen. Niets is leuker dan wedstrijden spelen! Je speelt over de hele week verschillende wedstrijden in de poulefase. Doordeweeks in de avonden en in het weekend overdag. De eerste speelavond is maandag 18 september en de finaledag is op zondag 24 september. Jouw/jullie voorkeur voor speeldagen kan je bij jouw inschrijving aangeven. Vind je het leuk om op de finaledag te blijven eten? Dan kan dat voor € 7,50 tijdens de Hollandse hapjesmiddag. Je kunt dit bij jouw inschrijving kenbaar maken.

 

Inschrijven voor het onderdeel Tennis
Inschrijven doe je via toernooi.nl, via deze link: Clubkampioenschappen Tennis 2023.
De inschrijfkosten voor het onderdeel Tennis bedragen €11,- per categorie. Je mag je inschrijven voor maximaal 2 categorieën.

 

Padel | Categorieën – dubbel of gemengd dubbel
Nieuw dit jaar is het onderdeel padel. Voor padel kennen we verschillende categorieën en niveau’s, te weten dames dubbel, heren dubbel of gemengd dubbel. Qua niveau’s delen wij het toernooi in op gevorderd (speelsterkte 3-4), half-gevorderd (speelsterkte 5-6-7) en beginnend (8-9). De padel kampioenschappen vinden plaats van donderdag 21 september t/m zondag 24 september. Donderdag en vrijdag speel je in de avond en op zaterdag en zondag speel je overdag. Zondag is tevens de finaledag. Jouw/jullie voorkeur voor speeldagen kan je bij jouw inschrijving aangeven.

Wil jij jouw padelkwaliteiten meten? Dan is dit de uitgelezen kans om samen met jouw padelmaatje mee te doen en geschiedenis te schrijven tijdens de allereerste Tesqua padelkampioenschappen ooit.

* Bij te veel aanmeldingen kan de organisatie ervoor kiezen het toernooi te vervroegen naar dinsdag en woensdag.  Houd hier rekening mee in jouw schema. Bij te veel aanmeldingen kunnen wij er voor kiezen uit te loten.

Inschrijven voor het onderdeel Padel
Inschrijven doe je via toernooi.nl, via deze link: Clubkampioenschappen Padel 2023.
De inschrijfkosten voor het onderdeel Padel bedragen €11,- per onderdeel. Je mag je inschrijven voor maximaal 1 categorie.

 

Hollandse hapjesmiddag
Uiteraard wordt er ook weer voor eten gezorgd op de finaledag. Hier kun je je apart voor aanmelden tijdens de inschrijving (€7,50,-). Dit jaar hebben wij gekozen voor een keuze uit hartige hapjes uit de Hollandse keuken. Want het thema is zoals jullie al wel gezien hebben: Ik hou van Holland.

 

Thema: Ik hou van Holland
Zoals je gewend bent zijn de Tesqua Clubkampioenschappen gekoppeld aan een thema. Ook dit keer is er weer een originaliteitsprijs voor de leukste en de creatiefst verklede deelnemers. Ben je nou niet zo van het verkleden, maar houd je wel heel veel van tennis of padel? Lekker inschrijven en meedoen natuurlijk! Verkleden mag, het is niet verplicht.

Enthousiast geworden? Schrijf je in voor één van de 2 onderdelen en we zien je heel erg graag snel weer bij Tesqua! Wij hebben er ontzettend veel zin in!

 

Met sportieve groet,
De Tenniscommissie
Tamara, Pierre en Suzanne

 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials