a

Tennis & Padel Clubkampioenschappen 2024

Doe jij mee met de Tesqua Clubkampioenschappen tennis en padel?

Van zondag 15 september tot en met zondag 22 september gaat er weer gestreden worden om de winst, gelachen worden op de baan en wordt het weer gezellig druk op het terras, want…. De Clubkampioenschappen tennis & padel staan dan gepland! Het belooft een gezellige week te worden! Dit jaar start het toernooi voor padel op zondag 15 september, in plaats van op de maandag.

Hieronder lees je alles over de opzet per onderdeel. Let op: je kunt je voor één onderdeel, dus of tennis of padel.

 

Tennis | Categorieën – dubbel of gemengd dubbel
De Tesqua Clubkampioenschappen zijn voor iedere type tennisser! Beginner of gevorderd, enkel of dubbel én zelfs gemengd dubbel. Alle categorieën komen dit toernooi langs.

Ook beginnende tennissers zijn dus van harte uitgenodigd. Dit kan samen met een tennismaatje of alleen. Niets is leuker dan wedstrijden spelen! Je speelt over de hele week verschillende wedstrijden in de poulefase. Doordeweeks in de avonden en in het weekend overdag. De eerste speelavond is maandag 16 september en de finaledag is op zondag 22 september. Jouw/jullie voorkeur voor speeldagen kan je bij jouw inschrijving aangeven.

Inschrijven doe je via toernooi.nl, via deze link: Clubkampioenschappen Tennis 2024.
De inschrijfkosten voor het onderdeel Tennis bedragen €12,50 per categorie.

Je mag je bij tennis inschrijven voor maximaal 2 categorieën.

 

Padel | Categorieën – herendubbel, damesdubbel of gemengd dubbel
Ook voor padel kennen wij verschillende categorieën en niveau’s. Je kunt deze bij inschrijving vinden. De Padel Clubkampioenschappen starten op zondag 15 september. Een dag eerder dan tennis.

* Bij te veel aanmeldingen kunnen wij er voor kiezen uit te loten.

Inschrijven doe je via toernooi.nl, via deze link: Clubkampioenschappen Padel 2024.
De inschrijfkosten voor het onderdeel Padel bedragen €12,50 per onderdeel.

Je mag je inschrijven voor maximaal 1 categorie.

 

Thema: Swing to the Jungle
Zoals je gewend bent zijn de Tesqua Clubkampioenschappen gekoppeld aan een thema. Ook dit keer is er weer een originaliteitsprijs voor de leukste en de creatiefst verklede deelnemers. Ben je nou niet zo van het verkleden, maar houd je wel heel veel van tennis of padel? Lekker inschrijven en meedoen natuurlijk! Verkleden mag, het is niet verplicht.

Enthousiast geworden? Schrijf je in voor één van de twee onderdelen en we zien je heel erg graag snel weer bij Tesqua! Wij hebben er ontzettend veel zin in!

 

Met sportieve groet,
De Tenniscommissie
Tamara, Pierre en Suzanne

 

Picture of Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials