a

Vacature administratief medewerker (m/v)

Wij zoeken jou!

Ben jij een veelzijdige administratieve duizendpoot? Houd je van werken in een sportieve omgeving waar je naast je vaste werkzaamheden het helemaal niet erg vindt om zo nu en dan bij te springen op een andere afdeling? Dan hebben wij een geweldige baan voor jou!

Wat kan jij verwachten?

Werken bij Tesqua betekent verrassend persoonlijk en verrassend veelzijdig. Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor zowel debiteuren- als crediteuren beheer. Wij vinden het belangrijk dat onze leden hun facturen op tijd krijgen, dat de betalingen juist verwerkt worden en dat het proces hieromtrent soepel en vooral verrassend persoonlijk verloopt. Andersom vinden we het ook belangrijk dat wij tijdig onze facturen betalen en goed contact onderhouden met onze leveranciers waar nodig. Daarnaast ondersteun je het team met overige taken waar we je graag meer over uitleggen in een persoonlijk gesprek.

In ons team werk je nauw samen met de collega’s van de ledenadministratie. Een vriendelijke, persoonlijke benadering en het nemen van initiatief zit écht in jou. Daarnaast deins je niet terug voor het creëren van een goede sfeer met zowel collega’s als de leden, want als iets jou motiveert en inspireert dan is het wel een veilige en prettige (werk)omgeving voor jou, je collega’s en de leden!

Wat vragen wij?

• Je beschikt over ervaring op administratief gebied (debiteuren en crediteuren beheer) en hebt een opleiding op administratief vlak.
• Ben je student accountancy en vind je deze baan een leuke aanvulling naast je studie? Dan kan je zeker reageren!? Dan is deze functie ook zeker geschikt voor jou!
• Dit betreft een functie voor 16 uur per week. Dagen en tijden zullen we in overleg plannen. Wij zijn hier redelijk flexibel in.

Interesse?

Ben jij de verrassend persoonlijke en veelzijdige duizendpoot die wij zoeken? Stuur dan jouw motivatiebrief met CV naar info@tesqua.nl t.n.v. Marieke Schimmel-Stuivenberg.

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Werken bij Tesqua

Werken bij Tesqua is echter veel meer dan die ene klik. Lees welke vijf kernwaarden wij van jou verlangen, en wat wij voor jou aan mogelijke functies hebben. Uiteraard staan wij altijd open voor een gesprek. Als het dan klikt, kunnen er mooie dingen ontstaan.