a

Vrij trainen op TSQ outdoor vanaf woensdag 5 juli

Waar liggen jouw grenzen?

Bij Tesqua heb je tijdens de zomermaanden vanaf woensdag 5 juli de mogelijkheid om buiten te trainen op het TSQ Outdoor veld. Je kunt daar dezelfde training doen als binnen maar je kunt ook gebruik maken van het rek en van de materialen in de container. Natuurlijk gaan we ervan uit dat je de materialen na de training weer opbergt op de daarvoor bestemde plek. Wil je meer leren over de oefeningen die je buiten kan doen? Doe dan mee met een TSQ-Outdoor les. Je kunt deze reserveren in de Tesqua app. Of je kunt bij de Receptie een afspraak maken met één van onze trainers.

 

Sporten op TSQ outdoor

We willen van TSQ Outdoor echt een trainingsfaciliteit maken. Dit betekent dat er getraind wordt. Wil je gezellig een praatje maken met je sportmaatjes, dan ben je meer dan welkom in ons restaurant! Tesqua outdoor is op maandag tot en met vrijdag van 07.00 – 21.30 uur geopend en in het weekend tussen 12.00 – 16.00 uur. Tijdens groepslessen en/of bij regen- en stromachtig weer is het niet mogelijk om op TSQ outdoor te trainen.

We hebben wel een aantal regels om buiten te trainen. Deze lees je hieronder. Heb je hier vragen over, laat het ons weten. We helpen je graag.

 

Onbemand trainen op TSQ outdoor

Tijdens het trainen buiten is er geen begeleiding van onze instructeurs. Je traint dus zelf en op eigen verantwoordelijkheid. Indien je het fijn vindt, dan kan je gebruik maken van de zogenoemde “nood” knop. Deze kan je omdoen / in de buurt houden tijdens jouw training. Zodra je deze knop indrukt, ontvangen wij binnen een signaal en komen wij naar buiten om je te helpen. Je kunt de knop halen en weer inleveren bij de receptie. Ga niet buiten trainen als je last hebt van hartklachten!

 

Groepslessen

Er worden buiten ook groepslessen gegeven. Als er een groepsles gegeven wordt, dan is het niet mogelijk om buiten te trainen. We verzoeken je om je training binnen af te maken als je al gestart bent met je training. In de zomerperiode kan het voorkomen dat een les die in één van onze zalen plaatsvindt, buiten wordt gegeven. Groepslessen hebben altijd voorrang op vrij trainen. Wij vragen je jouw training binnen voort te zetten.

 

Het reglement van TSQ Outdoor

– Het gebruik van TSQ outdoor is geheel op eigen risico en op eigen initiatief. Onze instructeurs helpen je binnen graag.
– Tesqua is op geen enkele wijze aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die voortvloeit uit het gebruik van TSQ outdoor.
– De minimale leeftijd voor toegang tot TSQ outdoor is 16 jaar.
– Het trainen in een ontbloot bovenlijf is niet toegestaan.
– Na gebruik dien je de materialen op te ruimen op de daarvoor bestemde plekken in de container.
– Het gebruik van een handdoek is verplicht.
– Wij vragen je de materialen na gebruik schoon te maken.
– Bij regenachtig weer is trainen met de materialen niet toegestaan.
– Bij onweer dien je TSQ outdoor direct te verlaten en jouw training binnen voort te zetten.
– Gewichten uitsluitend gebruiken op de zwarte tegels.
– Indien er een groepsles of TSQ outdoor training wordt gegeven, dan dien je jouw training binnen voort te zetten.
– Volg altijd de aanwijzingen van de Tesqua medewerkers op.
– Op TSQ outdoor zijn de algemene voorwaarden van Tesqua van toepassing.
– Bij calamiteiten neem je contact op met de Receptie via 0318-631090 of je maakt gebruikt van de noodknop. Deze kan je bij de Receptie ophalen.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Weten wat er nog meer speelt?

Volg ons op de socials