a

Wintercompetitie tennis bij Tesqua

Doe jij mee met de wintercompetitie tennis bij Tesqua?

Vanaf zaterdag 4 november starten wij bij Tesqua met onze tennis dubbel wintercompetitie! Deze loopt tot en met 30 maart 2024. Je kunt je nog tot en met zaterdag 28 oktober inschrijven!

 Wat houdt deze wintercompetitie in?

Het idee achter dit toernooi is dat er de hele winter lekker getennist kan worden in wedstrijdvorm. Er wordt gespeeld in dubbels. Heb jij een eigen dubbelpartner? Schrijf jullie dan samen in. Heb je nou nog geen maatje? Dat geeft helemaal niets, ook dan kun je je inschrijven en gaan wij voor jou op zoek naar een geschikte en gezellige partner.

Iedere zaterdagochtend een wedstrijd spelen is misschien wat veel, daarom hebben wij gekozen voor om de week op zaterdagochtend. De wedstrijden worden gespeeld om 10.00 uur en duren maximaal 1,5 uur. Je speelt op tijd, hierdoor kun je de rest van je zaterdag van te voren alvast volplannen. Ben je nou wel een fanatieke speler en wil je graag in 2 onderdelen mee doen? Dat kan, je kunt en mag je inschrijven voor én een herendubbel/damesdubbel én een gemengd dubbel. Wel is het dan zo dat je misschien wél elke zaterdag moet spelen, maar dat vind je dan waarschijnlijk alleen maar heel erg leuk!

Afhankelijk van het aantal inschrijvingen, maken wij poules op niveau. Het kan zijn dat er niveaus samengevoegd moeten worden, maar dit doen we altijd op zo’n manier dat het voor alle deelnemers een leuke ervaring is en wordt. Plezier staat tijdens deze wintercompetitie voorop, een gezonde dosis fanatisme is natuurlijk altijd op zijn plaats. We spelen in de categorieën: herendubbel, damesdubbel en gemengd-dubbel.

Ben je net begonnen met tennissen? Wil je graag andere tennissers leren kennen? Wil je door de winter heen blijven tennissen om klaar te zijn voor het nieuwe tennisseizoen? Allemaal redenen om je lekker in te schrijven en mee te doen!

Inschrijven kan vanaf nu, via: Tesqua Wintercompetitie 2023-2024 | Toernooi.nl (€5,- per onderdeel, betaling zal gedaan worden op de eerste speeldag)

Heb je vragen over hoe deze competitie precies in zijn werk gaat, hoe de communicatie verloopt, of wellicht andere inhoudelijke vragen? Stel ze dan aan de tenniscommissie via tctesqua@gmail.com of spreek ons aan bij Tesqua.

We zien je inschrijving heel graag tegemoet en zien je snel weer op Tesqua!

Tenniscommissie Tesqua

Pierre, Tamara en Suzanne