a

Waar hang jij uit deze zomer?

Waar jij ook uithangt deze zomer: wij zien je graag bij Tesqua! Van 11 juli t/m 21 augustus hebben wij daarom een zomeractie.

De winnaars van de Zomeractie zijn bekend! Lonneke van der Ploeg en Dirk Jan Stip: van harte gefeliciteerd. Op donderdag 8 september gaan wij in een exclusieve Tesqua ballonvlucht de lucht in. 

 

Tijdens de zomeractie kan jij sparen voor een Tesqua retro tas. Bij de Receptie van Tesqua kan jij hiervoor jouw spaarkaart ophalen. Bij ieder bezoek ontvang je gedurende deze periode een sticker. Spaar met deze stickers voor een Tesqua Retro tas en maak kans op een Ballonvaart.* Het is ook mogelijk om 10 dagen een introducé mee te nemen naar Tesqua. Heb jij een vriend, vriendin, goede kennis of misschien wel een familielid die Tesqua wil ervaren? Grijp dan nu jouw kans!

Een volle zomerspaarkaart is een retro sporttas waard.

* Actievoorwaarden

• De actieperiode loopt van maandag 11 juli t/m zondag 21 augustus.
• Wordt jouw introducé lid tijdens deze actie, dan ontvang je € 50 op je clubpas.
• Tegen inlevering van een zomerspaarkaart met 14 bezoeken en een introducé, ontvang je een Tesqua retro sporttas.
• Tegen inlevering van een zomerspaarkaart met 14 bezoeken, een introducé en het maken van een afspraak bij één van onze instructeurs, maak je kans op de ballonvaart.
• Het is niet toegestaan om meerdere volle zomerspaarkaarten in te leveren per persoon. Je dient de zomerspaarkaart uiterlijk 24 augustus bij de Receptie in te leveren.
• Stickers worden alleen bij Tesqua geplakt en dus niet meegegeven. Vergeet dus niet jouw spaarkaart mee te nemen naar Tesqua.
• Wij maken uiterlijk 26 augustus de winnaars van de ballonvaart bekend. De ballonvaart vindt plaats op donderdagavond 8 september 2022.
• Er wordt géén contant geld uitgekeerd.

 

Heb jij een vriend, vriendin, buurman, tante of goede kennis op het oog die jij Tesqua wil laten ervaren? Dat kan! Lees hieronder wat de voorwaarden zijn.*

* Voorwaarden introducé

  • De eerste keer dien je samen naar Tesqua te komen. Wij regelen dan een tijdelijk pasje. Daarna kan jouw introducé met of zonder jou sporten, dat bepalen jullie zelf. Samen sporten is natuurlijk veel gezelliger!
  • Jouw introducé dient een minimale leeftijd van 18 jaar te hebben.
  • Wordt jouw introducé lid? Dan ontvang jij € 50,- op jouw clubpas.

 

Misschien hang je deze zomer wel in onze sauna, op een strandbedje of in een luchtballon. Wat jouw plannen ook zijn, wij helpen je graag verder met jouw sportieve doelen. Volg vanaf de camping één van onze livestreams of plan een afspraak in bij één onze instructeurs voor nog gerichter resultaat. Dit kan een afspraak zijn voor een lichaamsmeting, een coachgesprek of een nieuw trainingsschema.

Fijne zomer en wij hopen je snel bij Tesqua te zien. Samen blijven we in beweging!

 

 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Nieuw bij Tesqua: Padel & Pickleball

Met onze rijke historie in de tenniswereld kunnen innovaties natuurlijk niet ontbreken. Ede is binnenkort Padel en Pickleball banen rijker.