a

Lesrooster in de zomer

Gelukkig kunnen we deze zomer weer lekker op vakantie! Natuurlijk willen we ook graag dat onze instructeurs en medewerkers kunnen genieten van hun welverdiende vakantie. Wij hebben met ons hele team onze uiterste best gedaan om lessen door te laten gaan en om een goede bezetting te hebben op de fitness vloer.

Sommige lessen zijn vervangen door andere lessen (bijvoorbeeld een BRN die wordt vervangen door een Xcore) omdat niet alle instructeurs alle lessen kunnen geven. Alle lessen staan in de Tesqua app en deze kan je dus reserveren.

We doen met ons team er alles aan om tijdens de zomer onze lessen door te laten gaan of te zorgen voor een leuk alternatief!

We zien je graag bij Tesqua en als je nog op vakantie gaat – we wensen je een hele fijne vakantie. Wil jij tijdens je vakantie in beweging blijven? Vraag dan aan jouw instructeur of er een persoonlijk vakantie programma in je app gezet kan worden of check de on-demand lessen. Deze worden komende periode aangevuld met nieuwe lessen! Je kan ook meedoen met de livestreams. Bekijk via de Tesqua app welke lessen een livestream hebben en doe gezellig mee!

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Blijf in beweging met Tesqua on-demand of via de livestream!

Bij Tesqua bewegen we op afstand graag met jou mee. Vanaf jouw vakantieadres, tuin of woonkamer bekijk je de nieuwste lessen in de on-demand omgeving. In de omgeving staan ruim 80 workouts klaar, welke jij op elk moment van de dag zelfstandig kunt doen. Heb je een verzoek? Wij vernemen jouw verzoek graag via info@tesqua.nl. Onze livestreams vind je in de Tesqua app!