Compensatie januari 2022

We hadden zo net voor de feestdagen op ander nieuws gehoopt, maar helaas moeten wij wederom onze deuren sluiten. Desondanks blijven we positief en bieden wij verschillende outdoor activiteiten aan. Wat er met jouw abonnement gebeurd? Dat bepaal jij helemaal zelf! 

Compensatie januari 2022

Vanaf 19 december gelden de nieuwe maatregelen vanuit de overheid. Dit betekent dat je vanaf die datum niet meer indoor kan sporten bij Tesqua. Wel bieden wij outdoor fitness, outdoor training in een zone, duo trainingen en personal training aan: buiten bij Tesqua. We merken dat veel leden onze online en outdoor diensten al gevonden hebben. Samen blijven we in beweging en in verbinding! Zoals je van Tesqua gewend bent bieden wij een passende compensatie voor deze uitzonderlijke situatie.

Het is op dit moment niet meer mogelijk om jouw keuze via het formulier door te geven. Dit omdat de incasso reeds is aangemeld bij de bank, wat betekent dat jouw abonnementsgeld per omgaande wordt geïncasseerd. Wel is het mogelijk om jouw keuze door te geven via info@tesqua.nl. Wij zorgen ervoor dat wij jouw keuze met terugwerkende kracht restitueren. 

Keuzes:

– Je geeft jouw maand cadeau aan een vriend of vriendin die nog geen lid is bij Tesqua. Je bepaalt zelf de ingangsdatum.
– Je support Tesqua en betaalt 100% van je abonnement
– Je support Tesqua en betaalt 75% van je abonnement
– Je support Tesqua en betaalt 50% van je abonnement
– Je support Tesqua en betaalt 25% van je abonnement – als je gebruik maakt van outdoor fitness en / of livestreams dan dien je minimaal 25% te betalen.
– Je blijft Tesqua trouw en blijft lid maar wenst geen betaling van jouw abonnement voor de maand januari.


Indien Tesqua haar deuren eerder mag openen, dan wordt de maand januari naar rato geïncasseerd.