Compensatie januari 2021

Vanwege de lockdown tot en met 9 februari 2021 biedt Tesqua jou onderstaande compensatie regeling. Vul op deze pagina jouw gegevens in. 

Compensatie januari 2021

Zoals het er nu naar uitziet mag er weer gesport worden vanaf 10 februari. De contributie voor de maand januari wordt op 1 of 15 januari geïncasseerd. Om je te bedanken voor jouw loyaliteit bieden we je de optie om 25% of 50% van het geïncasseerde bedrag op je clubpas te storten. Wij doen om best om dit begin februari op jouw clubpas gestort te hebben. Een andere optie is iemand anders jouw maand kado te doen. Deze persoon mag dan een maand van alle Tesqua faciliteiten gebruik maken. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om niets te laten storten en zo Tesqua support te geven. Op deze manier kunnen wij Tesqua, onze medewerkers en jou een gezonde toekomst geven! Een toekomst waarin het verrassend persoonlijke en de verrassende veelzijdigheid van Tesqua zichtbaar blijft.

Vul hieronder jouw keuze in. Deze link is geldig tot en met 31 januari 2021. Let op – alleen geldige formulieren worden in behandeling genomen, d.w.z. er vindt alleen dan een verrekening plaats als er ook daadwerkelijk een incasso / betaling heeft plaatsgevonden.