Compensatie maart 2021

Vanwege de lockdown biedt Tesqua jou onderstaande compensatie regeling.

Compensatie maart 2021

Gelukkig mogen we inmiddels steeds meer bij Tesqua. Zo kun je buiten trainen in de tent, meedoen met duo-trainingen, personal training, tennissen en natuurlijk meedoen met on-demand lessen en de livestreams. Toch snappen we ook dat jij misschien geen gebruik maakt van de geopende faciliteiten of dat je gedeeltelijk gebruik maakt van de faciliteiten. Als je van de faciliteiten van Tesqua gebruik maakt, dan verzoeken wij je tenminste 25% van jouw abonnement te betalen. Als je geen gebruik maakt van de faciliteiten bieden we je graag onderstaande mogelijkheden:

  • Je geeft jouw maand cadeau aan een vriend of vriendin die nog geen lid is bij Tesqua
  • Je support Tesqua en betaalt 100% van je abonnement
  • Je support Tesqua en betaalt 75% van je abonnement
  • Je support Tesqua en betaalt 50% van je abonnement
  • Je support Tesqua en betaalt 25% van je abonnement
  • Je blijft Tesqua trouw en blijft lid maar wenst geen betaling van jouw abonnement voor de maand maart (dit kan alleen als je geen gebruik maakt van één van de faciliteiten)

 

Het is inmiddels niet meer mogelijk om jouw keuze door te geven via deze pagina.  Natuurlijk helpen we je graag en kan je jouw keuze mailen naar info@tesqua.nl

Wij zorgen dan dat jouw keuze alsnog verwerkt wordt. Je kunt ook telefonisch contact met ons opnemen. Wij zijn dagelijks bereikbaar op telefoonnummer 0318-631090.