Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Trainen met toestellen

Vanaf donderdag 4 maart is het mogelijk voor onze leden tot en met 26 jaar om te trainen in de pagode tenten. In deze tenten kan jij trainen op maandag, dinsdag, donderdag en zaterdag. Je kunt dan gebruik maken van de toestellen van het Lifefitness Circuit (seated row, pull down, chest press, ab crunch, leg extension en leg curl) en je kunt gebruik maken van bankdruk bankjes, stangen met gewichten, kettlebells en andere losse materialen. Bij binnenkomst ontvang je een doekje en desinfectant zodat je jouw gebruikte materialen en toestellen kunt desinfecteren. Je kunt jouw tijdslot zeven dagen van te voren reserveren in de Tesqua app. We vragen je om niet meer dan 3 keer vooruit te reserveren. Zo geven we iedereen kans om te komen sporten.

Natuurlijk mag je alleen komen sporten als je geen corona gerelateerde klachten hebt. Wij verzoeken je met klem om je hieraan te houden, zodat we hopelijk snel meer faciliteiten kunnen en mogen openen.

Wie nodig jij uit??

Je mag samen sporten met andere sporters tot en met 26 jaar. Dus vind je het leuk om iemand uit te nodigen, doe dit kan zeker. Je moet dan van te voren aangeven wie je mee wilt nemen en deze middels het formulier inzenden. Wij zorgen dan dat we contact opnemen met deze persoon om te zorgen dat diegene toegang krijgt tot de Tesqua app en twee weken samen met jou van de outdoor faciliteiten gebruik kan maken. Klik hier om naar het formulier te gaan.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin