Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Geopende faciliteiten & uitbreiding lesrooster

Langzaam maar zeker worden er regels versoepeld en mag Tesqua GEDEELTELIJK haar deuren openen. De volgende faciliteiten zijn geopend en alleen op reservering:

  • Tennis Buiten
  • Outdoor lessen
  • Zwembad – Aqualessen & Banen Zwemmen & Zwemles
  • Kidsclub

 

Voor alle lessen geldt dat je voor de les je eigen materialen pakt en desinfecteert. Na de les zet je je materialen terug en ook deze desinfecteer je. Tesqua zorgt voor desinfectant. Tijdens de les gebruik je alleen je eigen materialen. Als je zelf een (yoga) matje hebt, neem deze dan mee.

Lessen kan je telefonisch reserveren of via de app. Bij aanvang van je les wordt jouw deelname geregistreerd.

De outdoor lessen worden gegeven op het kunstgrasveld achter Tesqua. Je komt hier via de achterzijde van het parkeerterrein. Dit wordt aangegeven bij Tesqua. Na de les dien je Tesqua zo snel mogelijk te verlaten. Kom alvast in je sportkleding want de kleedkamers zijn gesloten. Houd rekening met de weersomstandigheden en het type les dat je gaat volgen. Het beste is je te kleden in laagjes zodat je eventueel iets uit of aan kunt trekken. Zorg ook dat je thuis naar toilet bent geweest en je handen hebt gewassen. Klik hier voor de richtlijnen omtrent sporten bij Tesqua.

Lessen gaan zoveel mogelijk door, ook als het regent. Als lessen vanwege slecht weer niet door kunnen gaan, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten.

Je kind is van harte welkom op de kidsclub. Ook hier volgen we het protocol. We zorgen ervoor dat de kidsclub goed schoon blijft! Zo kan jij lekker komen sporten en je kind gezellig komen spelen.

Tot snel bij Tesqua!

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tijdelijke lesrooster

Momenteel kunnen we alleen buiten lesgeven. Afhankelijk van de steeds veranderende richtlijnen zullen wij ons aanbod vergroten. Vanaf begin juni zijn er een aantal lessen toegevoegd. Op Hemelvaartsdag zijn we geopend van 9.00 tot 14.00 uur. Het lesrooster voor deze dag kan je vinden in de Tesqua app.