Geopend ma t/m vr 7.30 - 21.30 uur & za-zon 8.30 tot 16.00 uur

+31 (0)318 631 090

a

Groepslessen starten weer vanaf donderdag 19 november

Zojuist hebben we gehoord tijdens de persconferentie dat het weer toegestaan is om groepslessen te geven. Hier zijn we natuurlijk heel blij mee. Want ondanks de mogelijkheden die we hebben geboden om door te kunnen blijven sporten, is het het allerleukst om “echt” contact met elkaar te hebben.

In de app staan alle lessen die je kunt reserveren.

Spinning – on-demand en outdoor

Voor spinning geldt dat wij de komende periode twee opties bieden; spinning in de outdoortent met jouw favoriete instructeur en ‘on-demand spinning’ in de spinningzaal. Zorg ervoor dat je voor de outdoor spinning gekleed bent in laagjes. Zo kan je tijdens de les eventueel een vest/jasje uit doen. Eventueel een lange fietsbroek is (vooral als het kouder is) aan te raden. On demand spinning is niet iedere dag mogelijk i.v.m. het verplaatsen van de spinning fietsen. Voor beide opties is een reservering vereist in de Tesqua app.

On-demand workouts

Natuurlijk kan je thuis lekker je workouts blijven doen via de on-demand lessen van Tesqua. Wil je deze bij Tesqua doen met de materialen, dan kan dat zeker! Tot en met zaterdag 21 november kan je een plek reserveren in de app in de ruimte on-demand. Daarna kan je een plek reserveren in fitness ruimte 2. Als de zaal vrij is, dan kan je je on-demand workout doen in de aerobiczaal. Tijdens de lessen is het niet mogelijk om in de aerobiczaal te sporten. De lessen die in de aerobiczaal worden gegeven of waar materialen voor nodig zijn, vind je in de app.

Livestream

We hebben ook veel positieve reacties gekregen op de livestreams. We merken dat sommige lessen hier meer geschikt voor zijn dan andere lessen. We gaan op korte termijn beslissen of we deze livestream lessen op het lesrooster houden. Hierover dus later meer!

Walking into Shape & Running

Omdat de runningzone in de fitness ruimte 1 is, heeft dit gevolgen voor het aantal mensen die fitness ruimte 1 kunnen reserveren. Voor de komende week is de ruimte al gereserveerd. Dit betekent dat de walking en running lessen starten vanaf woensdagochtend 25 november.

Aqualessen & Guppy-Puppy zwemmen

Vanaf donderdag starten we ook weer met het geven van aqualessen en zwemlessen. De aqualessen kan je reserveren in de app. Ook de guppy en puppy zwemlessen gaan weer van start. Deze kan je ook reserveren in de Tesqua app.

Zwemlessen

De zwemlessen voor het A- & B-diploma starten vanaf donderdag. De ouders ontvangen hier uiterlijk woensdag een mail over. Hierin staat ook informatie over de inhaallessen en het afzwemmen voor het B-diploma.

Tennissen

Vanaf donderdagochtend is het weer toegestaan om een dubbel te spelen maar wel met 1,5 meter afstand tussen de spelers.

Kleedkamers

De kleedkamers moeten nog gesloten blijven evenals de douches. Er mag alleen omgekleed worden als je gebruikt maakt van de wellness bij Tesqua.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin