a

Skill

De Skill cardiolijn van Tesqua is gemaakt door atleten en voor atleten. De mogelijkheden op deze machines zijn eindeloos. De machines zijn vrij te gebruiken buiten de lesuren. Zo kun je bijvoorbeeld je Garmin of Strava routes naar onze skillbikes sturen en deze binnen nabootsen, wedstrijden roeien, of lopen alsof je een parachute achter je hebt hangen. Tijdens de lesuren word je door onze trainers voor een pittige uitdaging gesteld.

Skill Bike

Een mini spinning les met een unieke ervaring op de Skill Bike. We verbeteren het fietsen bergop, of kijken puur naar ontwikkeling van jouw watt- vermogen. Zeker als je veel fietst gaat er een wereld voor je open. 

Skill Row

De Skill Row lessen geven je het gevoel dat je op het water zit. We trainen op hartslag, slagfrequentie of op vermogen in wattage en helpen je in het verbeteren van zowel je roeitechnieken als je fysieke gestel. 

Skill Run

Lopen in een groep zonder dat je steeds aanpassingen hoeft te doen op je loopband. De trainer heeft alles al ingesteld. Alleen aanmelden en lopen is wat jij nog hoeft te doen. Wil je beter worden in hardlopen? Dit is je kans.

De gediplomeerde en professionele trainers van Tesqua zoeken samen met jou naar de juiste invulling van jouw sportprogramma. We zoeken voor iedereen de juiste balans tussen doen wat je leuk vindt en doen wat goed voor je is. Zo kun je niet alleen resultaat behalen, maar helpen we je ook het resultaat te behouden. Bij Tesqua zijn al duizenden mensen uit Ede, Veenendaal, Bennekom, Wageningen, Rhenen, Renkum en Lunteren geholpen aan een gezonde leefstijl. Wanneer begin jij?

Sport 2 maanden gratis*

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt.