Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Vanaf woensdag 13 mei starten we met het geven van outdoor lessen. We hebben gekozen voor een grote variëteit aan lessen. Zo kan je meedoen met bootcamp en conditietraining, maar ook met lessen als Bodypump en X-core. Ook voor de sporters die houden van krachttraining zijn er Strength trainingen. In deze trainingen wordt gebruik gemaakt van halterstangen en andere materialen.

Voor alle lessen geldt dat je voor de les je eigen materialen pakt en desinfecteert. Na de les zet je je materialen terug en ook deze desinfecteer je. Tesqua zorgt voor desinfectant. Tijdens de les gebruik je alleen je eigen materialen. Als je zelf een (yoga) matje hebt, neem deze dan mee.

Lessen kan je telefonisch reserveren of via de app. Bij aanvang van je les wordt jouw deelname geregistreerd. Reserveren kan vanaf dinsdagochtend 12 mei.

Lessen worden gegeven op het kunstgrasveld achter Tesqua. Je komt hier via de achterzijde van het parkeerterrein. Dit wordt aangegeven bij Tesqua. Na de les dien je Tesqua zo snel mogelijk te verlaten. Kom alvast in je sportkleding want de kleedkamers zijn gesloten. Houd rekening met de weersomstandigheden en het type les dat je gaat volgen. Het beste is je te kleden in laagjes zodat je eventueel iets uit of aan kunt trekken. Zorg ook dat je thuis naar toilet bent geweest en je handen hebt gewassen. Klik hier voor de richtlijnen omtrent sporten bij Tesqua.

Lessen gaan zoveel mogelijk door, ook als het regent. Als lessen vanwege slecht weer niet door kunnen gaan, dan laten we dat zo spoedig mogelijk weten.

Tot snel bij Tesqua!

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Tijdelijke lesrooster

Momenteel kunnen we alleen buiten lesgeven. Afhankelijk van de steeds veranderende richtlijnen zullen wij ons aanbod vergroten. Kijk hier welke lessen je wilt doen en reserveer telefonisch of in de app.