Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Maatregelen vanaf zondag 28 november

Vanaf zondag 28 november om 05.00 uur gelden de nieuwe maatregelen van de overheid met als doel het aantal besmettingen terug te dringen. Dit heeft ook gevolgen voor Tesqua. Hieronder lees je meer over de consequenties voor het sporten bij Tesqua.

Openingstijden en sluitingstijden

Vanwege de nieuwe maatregelen sluiten wij onze deuren om 17.00 uur op alle dagen van de week. Dit betekent dat je tot 16.45 uur gebruik kan maken van de faciliteiten, daarna tijd hebt om om te kleden en Tesqua uiterlijk 17.00 uur te verlaten.

Van maandag tot en met vrijdag verruimen we de openingstijden en ben je welkom vanaf 06.30 uur. Hierdoor bieden we onze leden, die normaal ’s avonds sporten, de mogelijkheid  nu voor hun werk te komen sporten. Deze openingstijden zullen alleen gelden zolang de huidige maatregelen van kracht zijn.

Op zaterdag en zondag houden we onze huidige openingstijden aan.

CTB (Corona Toegang Bewijs) & Gebruik mondkapjes

Bij Tesqua is het hebben van een geldig CTB noodzakelijk. Daarnaast is het verplicht om in de wandelgangen een mondkapje te dragen. Het mondkapje mag af tijdens het sporten.

Abonnementen

Voor sporters met een dag abonnement verandert er door de maatregelen niets. We snappen dat sporters die vooral ’s avonds gebruik maken van hun abonnement dat de komende 3 weken niet kunnen doen. We gaan ons best doen om alternatieven aan te bieden. Begin december ontvang je een nieuwsbrief met daarin meer uitleg over de aangepaste mogelijkheden.

Groepslessen

Vanwege de nieuwe maatregelen gaan de lessen in de avond niet door. Jouw reservering vervalt hierdoor automatisch. We doen ons best om zo snel mogelijk een livestream rooster te maken met een variëteit aan groepslessen zodat je ’s avonds thuis mee kunt doen met de lessen. Ook gaan we extra lessen aanbieden vroeg in de ochtend en tussen de middag zodat de sporters die thuis werken hun sportmoment overdag kunnen plannen. Hierover lees je meer in de nieuwsbrief die begin december wordt verstuurd. Ook maken we dit kenbaar in de app en op onze socials.

Online begeleiding

Natuurlijk willen we graag blijven helpen op sportief gebied. Dit kan door middel van online coaching. Via de Tesqua app kan je altijd contact houden met jouw instructeur. Dus heb je vragen over jouw sportieve activiteiten, laat het weten via de app. Heb je online coaching nog niet geactiveerd? Klik dan hier zodat we je kunnen gaan begeleiden.

Restaurant

Ons restaurant is overdag gewoon geopend. Ook hier geldt de 1,5 meter maatregel. We vragen je hier rekening mee te houden en geen stoelen te verplaatsen. Onze keuken sluit dagelijks om 16.30 uur. Als je zit op een vaste plek, dan mag het mondkapje af.

Kinderen & Kidsclub

Natuurlijk zijn de kinderen welkom bij Tesqua maar ook hier gelden een aantal regels. Kinderen ouder dan 10 jaar vragen we een mondkapje te dragen in de wandelgangen. Als ze naar de Kidsclub gaan, dan mogen ze bij de Kidsclub het mondkapje af maar vragen we ze wel 1,5 meter afstand te houden tot de leidsters.

Kinderen die niet naar school mogen / kunnen omdat de klas in quarantaine moet, mogen ook NIET naar de Kidsclub.

Kinderen met milde verkoudheidklachten, koorts of een snottebel moeten thuisblijven en mogen NIET naar de Kidsclub. Onze leidsters houden hierop toezicht. Ook hier volgen we de richtlijnen van de overheid.

Zwemlessen

Alle ouders/verzorgers van kinderen die op zwemles zitten ontvangen op korte termijn een mail met daarin uitleg over de zwemlessen. We doen onze uiterste best om de tijden aan te passen, zodat de kinderen kunnen afzwemmen op de datum zoals gepland.

Tennislessen & TOSS

Veel tennislessen vinden na 17.00 uur plaats. Onze trainers gaan overleggen of het mogelijk is om de lessen voor de komende drie weken op een ander tijdstip te plannen. Je ontvangt hier op korte termijn informatie over. De TOSS op vrijdagavond komt te vervallen. Wel is het mogelijk om mee te doen aan de TOSS op dinsdagmiddag (13.30 uur) en woensdagochtend (09.00 uur).

Vragen?

Als je vragen hebt, laat het ons weten! We helpen je graag.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin