Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Vanaf zaterdag 6 november heb je alleen met een geldige QR-code toegang tot onze faciliteiten. Wij volgen hiermee de maatregelen van de overheid. Hieronder geven we aan hoe we omgaan met de controle van de QR-codes.

Controleren van de QR-codes:

Bij binnenkomst blokkeert het toegangspoortje voor alle sporters vanaf 18 jaar. Om het toegangspoortje te kunnen openen hebben we jouw geldige corona QR-code nodig. Bij de entree zit een van onze medewerkers klaar om jouw QR-code te scannen. Als de code akkoord is, dan kan je daarna doorlopen naar de receptie. Onze medewerkers moeten dan handmatig het toegangspoortje voor je openen.

Je kunt ervoor kiezen om ons te laten zien dat jij gevaccineerd bent. Dit moeten wij dan controleren in jouw corona check app. Als we dit gecontroleerd hebben, dan mogen wij de blokkade van het poortje afhalen en hoef je daarna dus niet meer jouw code te scannen en / of te laten zien. Je kunt dan bij een volgend bezoek meteen langs de receptie lopen en jouw Tesqua pasje of bandje scannen. Als je een herstelbewijs hebt, dan kunnen we dit voor je activeren tot je herstelbewijs verloopt. Daarna blokkeert opnieuw het toegangspoortje.

Als jij een geldige QR-code hebt omdat je je hebt laten testen of als je niet wilt laten weten of je een QR-code hebt omdat je gevaccineerd bent of omdat je getest bent, dan houden we de blokkade op het poortje zodat je bij ieder volgend bezoek opnieuw je QR-code moet laten zien.

Op deze manier zorgen we ervoor dat de doorstroom zo snel mogelijk is en houden we ons aan de gestelde maatregelen.

We vragen je soms wat geduld te hebben…

Het scannen van de QR-codes kost extra tijd bij de receptie. We doen ons best om hier zo veel mogelijk met twee medewerkers te staan maar dit zal niet altijd lukken. Het kan dus gebeuren dat er wat oponthoud is bij de receptie. We vragen je om geduld te hebben en op elkaar te wachten. Als je een les mee wilt doen, probeer dan wat eerder te komen dan normaal. Zo ben je op tijd aanwezig in jouw favoriete les.

En wat als je niet bent gevaccineerd?

Als je niet bent gevaccineerd dan ben je welkom bij Tesqua met een geldige toegangscode die je hebt ontvangen door te testen voor toegang. Alleen de toegangscode vanuit de Corona Check app is geldig. De uitslag van een thuistest is dus niet voldoende om te komen sporten.

Mocht je vragen hebben over jouw abonnement omdat je niet wilt laten testen voor toegang en/of over de mogelijkheden de komende periode, dan helpen we je graag. Zoals altijd willen we graag een passende oplossing bieden. Wil jij jouw abonnement bevriezen gedurende de huidige maatregelen? Klik dan hier en vul het formulier op de website in.

Extra online & on-demand lessen

Heb jij ervoor gekozen om je niet te laten vaccineren en/of wil je niet testen voor toegang of wil je liever thuis sporten? Dat kan. Per maandag 8 november wordt ons livestream aanbod uitgebreid. De lessen die in de body&mind zaal worden gegeven worden nagenoeg allemaal gestreamd. Je kunt deze lessen volgen via de Tesqua app.

We gaan ons uiterste best doen om de komende tijd nieuwe lessen te plaatsen in de on-demand omgeving van de Tesqua app. Zo kan je thuis meedoen met een BRN, X-Core, Shercules, Conditietraining, Core-training en Bodypump. Het opnemen en bewerken van deze lessen kost veel tijd en energie, maar we gaan ons best doen om dit de komende weken te realiseren.

En nog even dit…

Laten we elkaar respecteren en samen met veel plezier blijven sporten. Of dit nu thuis is of bij Tesqua, zorg voor voldoende beweging. Vind je het lastig om jezelf te motiveren? We helpen je graag met onze online coaching. Klik hier om online coaching aan te vragen.

Kom niet sporten als je klachten hebt, ook al ben je gevaccineerd. We vertrouwen erop dat een ieder zijn verantwoordelijkheid neemt zodat we samen in beweging kunnen blijven.

Laten we begrip tonen voor elkaar en elkaar de ruimte geven om te bewegen. We zien je graag snel bij Tesqua!

 

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Blijf in beweging!

Check de Tesqua app voor de lessen die je via livestream kunt volgen, doe een on-demand les, gebruik online coaching, ga lekker sporten – blijf vooral in beweging!