Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Nieuwe maatregelen vanaf zondag 19 december

Beste Tesqua sporter,

Vanaf zondag 19 december 2021 moeten wij naar aanleiding van de persconferentie van zaterdag 18 december onze deuren sluiten. Alle lessen en afspraken komen hiermee te vervallen. Het is helaas niet mogelijk hier iedereen persoonlijk van op de hoogte te stellen.

Zwemlessen mogen wel en gaan door!

Zwemlessen voor het A,B en C-diploma tot 17.00 uur mogen gelukkig wel doorgaan. We houden hierbij de tijden aan zoals recent aangegeven in de mail naar de ouders. Ouders mogen hun kinderen helpen met omkleden.

Livestreams gaan door

De livestreams zoals aangegeven in de app gaan de komende dagen gewoon door. Dus doe lekker thuis mee met je favoriete les!

Blijf in beweging

We weten inmiddels dat we samen met ons geweldige team altijd in beweging blijven. Livestreams, online coaching, on-demand lessen, jouw thuisprogramma in de Tesqua app… We doen ons best onze verrassende veelzijdigheid te blijven tonen. Natuurlijk zullen we onderzoeken of er mogelijkheden zijn om buiten te sporten.

Ook al kan je niet naar Tesqua, blijf in beweging en zorg goed voor jezelf. Het is belangrijk om juist nu fit, gezond en actief te blijven. Zorg voor voldoende frisse lucht, pak eens wat vaker de fiets of ga lekker wandelen. Zorg vooral goed voor jezelf!

Wij gaan jou missen de komende weken. Onze sporters horen bij Tesqua en samen zorgen we dat Tesqua in beweging is. Voor ons en onze medewerkers is dit niet de jaar afsluiting waarop we hadden gehoopt. We wilden het jaar spetterend afsluiten met leuke workouts en veel energie, maar zoals het spreekwoord zegt “wat in het vat zit, verzuurt niet”.

Mail over abonnement

We kijken uit naar het moment dat we jou weer mogen verwelkomen. Zoals iedere keer bij nieuwe maatregelen zorgen we voor persoonlijke oplossingen en dat zullen we ook de komende maand doen. Volgende week ontvang je hierover een mail. Houd dus mail (en eventueel ongewenste items) in de gaten.

De Jong Fysiotherapie geopend

De Jong Fysiotherapie mag geopend blijven. Als je een afspraak hebt, dan ben je welkom.

Fijne feestdagen

Namens alle medewerkers van Tesqua wensen we jou, ondanks alles, alvast hele fijne feestdagen. Laten we genieten van de mooie momenten en daar onze energie uithalen.

Marieke Schimmel-Stuivenberg & Maarten Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin