Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Update: nieuwe spelregels omtrent reserveren Tesqua app

De groepslessen van Tesqua worden enorm enthousiast bezocht. Helaas zijn wij in verband met de maatregelen voor COVID-19 gebonden aan de richtlijnen. Ook hierin geldt dat ruimte geven aan elkaar, ruimte geeft om te bewegen. Om teleurstellingen te voorkomen gelden er vanaf heden een aantal spelregels voor wat betreft het reserveren in de app. Alleen samen kunnen wij deze periode overbruggen en elkaar de ruimte geven om te bewegen. We zien dat deze maatregelen reeds een positief effect hebben op de bezetting van de groepslessen. Mede daarom hebben wij het maximaal aantal reservering verhoogd.

Je kunt maximaal 5 reserveringen vooruit maken
Op veler verzoek hebben wij het maximaal aantal reservering met één extra reservering verhoogd. Vanaf heden geldt dat je maximaal 5 reserveringen vooruit kunt maken. Wij willen je tevens vragen om niet twee dezelfde groepslessen achter elkaar te reserveren. Zo kunnen nog meer leden aan de groepslessen deelnemen.

Annuleren van een groepsles
Ben je verhinderd voor een groepsles die jij gereserveerd hebt, dan kan je deze tot 24 uur van te voren annuleren in de Tesqua app. Wil jij de groeples binnen 24 uur van te voren annuleren dan lukt dit nu niet meer via de app.  We verzoeken je dan telefonisch te annuleren door contact op te nemen met de receptie via 0318 – 631090 of jouw naam, clubpasnummer en les waarvoor je hebt gereserveerd te mailen naar receptie@tesqua.nl. Op deze manier kunnen we zoveel mogelijk mensen laten genieten van hun favoriete les.

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Groepslesrooster Tesqua

Wil jij alle groepslessen van Tesqua in één overzichtelijk document? Klik dan op groepslesrooster en bekijk wanneer jouw favoriete groepsles wordt georganiseerd.