De racketsport padel heeft de laatste tijd flink aan populariteit gewonnen. En als Sport & Healthclub die zich van oorsprong focust op tennis en squash zijn we bij Tesqua ook meer dan fan van deze verrassend leuke sport. Wil je meer informatie of kennismaken met de sport padellen in Ede? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Vanaf oktober kun je bij Tesqua padellen. Neem contact op voor meer informatie.


Neem contact op

padellen ede

Wat is padellen?

Van padellen hebben de meesten ondertussen wel eens gehoord, maar wat is het precies? Padel wordt omschreven als een combinatie tussen tennis en squash. De regels zijn vergelijkbaar met tennis, maar het veld en racket zijn wat kleiner. En de bekende omheining die je kent van squash? Die zie je in de vorm van een glazen wand om de padelbaan zitten. De glazen wanden kunnen tijdens het spel gebruikt worden om de tegenstanders op het verkeerde been te zetten. Extra leuk is dat je padel altijd 2 tegen 2 speelt. Kortom, padel heeft alles voor een leuke, gezellige en bovenal verassend fanatieke speelervaring.  

Padellen in Ede bij Tesqua

Ben je al een tijdje bekend met Tesqua? Dan zijn de tennisbanen je vast niet ontgaan. Zo kun je bij ons tennisles volgen en squashen. Wie twijfelt tussen deze sporten, raden wij echt aan een keer padel te spelen. Het is een leuke racesport voor iedere doelgroep, van beginners tot gevorderden. En als je vaker op de baan staat dan merk je al snel progressie. Momenteel worden de padelbanen gebouwd, vanaf eind oktober kun je bij een balletje komen slaan op de padelbanen.  

Gratis padellen met lidmaatschap

Als lid van Tesqua Sport & Healthclub kun je bij ons, vanaf eind oktober, gratis een padelbaan reserveren. Ideaal, want zo hoef je zelf nergens meer aan te denken. Als je ervoor kiest om vaker te komen dan raden we je aan speciale padelschoenen aan te schaffen. Deze hebben een extra stijve zool zodat je eenvoudiger kunt roteren. Als lid van Tesqua kun je ook gebruik maken van onze andere faciliteiten. Duik na een fanatiek potje padellen nog even in ons ruime zwembad of kom volledig tot rust in onze sauna. Zo zit je weer vol energie! Liever een drankje op ons gezellige terras? Ook dat kan! Onze restaurant medewerkers staan voor je klaar.  

padel ede

Kom padel spelen in Ede

Klaar om aan de slag te gaan? Kies je uitdagers en kom samen met je padelmaatjes naar Tesqua om te padellen in Ede. We hebben een grote parkeerplaats, met gratis plekken voor fietsen, scooters en (elektrische) auto’s. Niet voor niets weten liefhebbers uit onder meer Ede, Veenendaal, Renkum, Bennekom en Wageningen ons al jaren te vinden voor het beoefenen van racketsporten. Zet de stap en probeer het vanaf oktober zelf! 


Neem contact op