a

Update persconferentie 15 februari 2022

Gelukkig zijn we inmiddels alweer een aantal weken open en zien we veel vertrouwde gezichten. Gisteren hebben wij aandachtig naar de persconferentie geluisterd en wat zijn we blij dat we na bijna twee jaar eindelijk terug kunnen naar ‘normaal’. Vanaf vrijdag 18 februari verdwijnt de 1,5 meter regel, is het gebruik van een mondkapje niet meer verplicht en kan ons restaurant weer open op de reguliere openingstijden. Op 25 februari verdwijnt ook het Corona Check Bewijs (CTB) en kan iedereen weer vrij komen sporten. Uiteraard vragen wij je nog altijd thuis te blijven bij klachten en elkaar de ruimte te geven om te bewegen!

Vanaf vrijdag 18 februari:

– De 1,5 meter regel verdwijnt.

– Het dragen van een mondkapje is bij Tesqua niet verplicht.

– Ons restaurant is weer open op de reguliere openingstijden.

Vanaf vrijdag 25 februari

– Het Corona Check Bewijs (CTB) verdwijnt. Iedereen kan weer vrij komen sporten.

 

Update persconferentie 25 januari 2022

Restaurant geopend

Tijd om weer bourgondisch te genieten! Vanaf woensdag 26 januari is ons restaurant weer geopend. Dus heb je zin in een heerlijke kop koffie, een lekkere salade, of een gezellig drankje na jouw tenniswedstrijd? Onze restaurant toppers kijken uit naar je bezoek.

Daarbij gelden de volgende voorwaarden:

  • Het is verplicht om 1,5 meter afstand te houden.
  • Een vaste zitplaats is verplicht.
  • Een mondkapje is verplicht, ook bij verplaatsingen. Het mondkapje hoeft niet op als u zit.
  • Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 16.30 uur. Wij hopen je snel te verwelkomen!

 

Wellness geopend

Gelukkig mogen we ook het Wellness gedeelte weer openen. Dus lekker ontspannen in de sauna of het stoombad behoort ook weer tot de mogelijkheden.

Voordat je in de sauna of het stoombad gaat verzoeken we je om te douchen. En in de sauna is het gebruik van een handdoek verplicht. Op de banners in het zwembad staan hoeveel mensen er gebruik kunnen maken van de sauna en het stoombad. Houd ook 1,5 meter afstand (tenzij je uit 1 gezin komt) en houd rekening met elkaar!

Zwembad & Wellness is geopend van maandag tot en met vrijdag van 7.00 uur tot 22.00 uur en op zaterdag en zondag van 08.30 tot 17.00 uur.

 

Zonnebanken

Je mag ook weer gebruik maken van de zonnebank. Deze kan je reserveren bij de receptie!

 

Toss

Ook de Toss is weer mogelijk op dinsdag, woensdag en vrijdag. Sport, ontspanning en nieuwe mensen ontmoeten; dat is waar de Toss voor staat! Beginner of gevorderd, iedereen is welkom. De Toss is op basis van vrije inloop en je wordt ter plekke ingedeeld bij een dubbelpartner.

 

Update persconferentie 14 januari 2022

Geweldig nieuws! Vanaf zaterdag 15 januari mogen we onze deuren weer openen en daar zijn we heel erg blij mee! We kijken enorm uit naar jouw komst.

We verwelkomen iedereen via de receptie. Je wordt hier geregistreerd. Neem je bandje of pasje mee en houd afstand als je even op elkaar moet wachten.

Heb je corona gerelateerde klachten? Sla dan je bezoek over. Zo zorgen we samen dat we veilig en verantwoord kunnen sporten.

Wat mag er vanaf 15 januari?

Fitness Indoor – tijd om in te checken!

Gelukkig mogen we weer binnen gebruik maken van de fitness ruimtes, op 1,5 meter afstand. De huidige reserveringen voor Outdoor Fitness en Zone Fitness komen voor volgende week te vervallen. De duo-trainingen outdoor gaan zaterdag en zondag gewoon door op het veld.

Je kunt zoals je gewend bent bij de receptie inchecken met jouw bandje of pasje. Zoals in de periode hiervoor staan er bij de receptie flesjes met desinfectant en doekjes. Wij vragen iedereen de apparaten en materialen na gebruik goed schoon te maken. Ook is het meenemen van een handdoek verplicht. Deze gebruik je op de zittingen/ rugleuningen van de toestellen. Door het gebruik van de desinfectie en handdoeken doen wij onze uiterste best een schone en frisse sportomgeving te houden.

Sportafspraak met jouw coach

Om een goede (her)start te maken is het zinvol om een afspraak te plannen met een van onze instructeurs. Ze helpen je graag om jouw doelen te bereiken. De afspraak kan je maken bij een instructeur of bij de receptie. Ook het doen van een Inbody meting kan je plannen bij een van de instructeurs. Je krijgt dan een goed inzicht in jouw fitheid.

Groepslessen 

Het geven van groepslessen is gelukkig ook mogelijk. Ook hier houden we net als de afgelopen periode een maximum aan het aantal deelnemers. Het lesrooster vind je in de Tesqua app. Sommige lessen beginnen een week later ivm het plannen van de bezetting. Ook kunnen er nog wat laatste wijzigingen komen, dus houd de app in de gaten. Als je vragen hebt, dan helpen we je graag.

Corona Toegangs Bewijs (CTB)

Om binnen te mogen sporten is het noodzakelijk om jouw geldige CTB te tonen bij de receptie.

Mondkapjes bij Tesqua

Mondkapjes zijn verplicht bij binnenkomst en bij het verlaten van Tesqua. Tijdens het sporten hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

Livestreams & on-demand

Natuurlijk blijven we komende tijd de groepslessen ook via livestream aanbieden. Reserveren kan via de Tesqua app. Houd de app in de gaten want doordat we ook weer bij Tesqua les mogen geven, kan het zijn dat de tijden veranderen.

Ook zijn er afgelopen week nieuwe lessen opgenomen. We gaan ons best doen om de lessen komende tijd in de Tesqua app te zetten zodat je de les thuis kunt doen wanneer het jou uitkomt.

Zwembad & Wellness

Het zwembad is geopend. De sauna’s en zonnebanken zijn gesloten. Houd ook hier rekening met elkaar.

Kleedkamers

De kleedkamers zijn geopend. Het is fijn als je al omgekleed naar Tesqua kan komen om zo de drukte in de kleedkamers te verminderen.

Tennis & Squash

Tennis mag ook weer vanaf 15 januari. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt dat je mag dubbelen in vaste tweetallen. Je mag dus tussendoor niet wisselen van dubbelpartner. Houd hierin altijd 1,5 meter afstand tot jouw medespelers. De buitenbanen zijn op dit moment vanwege de wisselende weersomstandigheden niet bespeelbaar.

Een baan reserveren en samen squashen? Ook dat mag! Je mag met 2 personen spelen met 1,5 meter afstand.

Kidsclub

Vanaf zaterdag 15 januari is de kidsclub geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.45 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. We verwelkomen jouw kindje met veel plezier.

Restaurant

Ons restaurant blijft vooralsnog gesloten maar je komt onze toppers uit het restaurant zo nu en dan vast op een andere plek bij Tesqua tegen.

Openingstijden

Maandag tot en met vrijdag:

Fitness & Zwembad: 07.00 – 22.00 uur

Kidsclub: 08.45 – 16.30 uur

Zaterdag en zondag: 

Fitness & Zwembad: 08.30 – 16.30 uur

Kidsclub: 10.00 – 16.00 uur

Wij doen onze uiterste best om alle lessen door te laten gaan en om te zorgen voor voldoende bezetting op de vloer en in de kidsclub. Ook wij hebben te maken met medewerkers die corona krijgen, ziek worden of in quarantaine zitten. Mochten er lessen niet doorgaan of mocht de bezetting minder zijn dan normaal dan vragen we jullie begrip hiervoor.

 

 

 

Joelle de Bondt

Joelle de Bondt

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Plan een afspraak om een goede (her)start te maken!

Wil jij een goede (her)start maken? Dan adviseren wij een start te maken met één van onze coaches. Samen gaan jullie in gesprek om een nieuw trainingsschema op te stellen op basis van jouw situatie. Heb je daarnaast nog vragen over andere zaken omtrent jouw leefstijl, stel ze gerust. Onze coaches staan voor jou klaar!