Gesloten tot 6 april

+31 (0)318 631 090

a

Fitness for kids

Ook kinderen kunnen starten met fitness bij Tesqua. Dit doen we natuurlijk niet zomaar. De kinderen krijgen een cardioprogramma en krijgen wanneer ze binnen komen een oranje hesje bij de fitnessbalie. Zo weten we zeker dat ze zich hebben gemeld, en kunnen onze trainers een extra oogje in het zeil houden.

Fitness for kids

Sporten is niet alleen goed voor kinderen, het is ook nog eens ontzettend leuk. Bij Tesqua hebben we daarom een speciaal fitness for kids-programma ontwikkeld. Dit kan individueel of in groepsverband. Op speciale ‘kinderuren’. Eerst wordt de kinderen natuurlijk goed uitgelegd wat fitness is en hoe ze het op de juiste manier moeten doen. Dan wordt er een speciaal kinderschema samengesteld. En dan? kinderfitnessen maar! Klik hier voor de tijden van de kids activiteiten. 

Sport 2 maanden gratis

Word je deze maand lid bij Tesqua, dan ontvang je twee maanden abonnement gratis. Weten hoe dat werkt?

*vraag naar de voorwaarden

Dagpas

Bij Tesqua is heel veel te doen, wij noemen dat “verrassend veelzijdig”. Precies de reden dat we bij Tesqua zo veel waarde hechten aan persoonlijke aandacht. Door persoonlijke aandacht kunnen we voor jou zorgen dat we precies dat eruit halen wat jij nodig hebt. 


Trainers

Betere nachtrust en meer energie

Twaalf keer beter slapen en meer energie. Victor legt je puntsgewijs uit wat jij kunt doen om je nachtrust en energielevel te verhogen. Probeer gerust wat voor jou werkt, of vraag Victor je verder te helpen.

Lees meer

Yoga

Ben je op zoek naar ontspanning? We leven in een wereld waar alles steeds sneller gaat. Een beetje ontspanning is daarom zeker geen overbodige luxe. We bieden verschillende soorten yoga aan zodat er altijd een vorm is die bij jou past.

Lees meer