Op zoek naar een sportschool in Ede? Kom langs bij sport & healthclub Tesqua. We zijn verassend veelzijdig. Bij Tesqua vind je naast een groot sportaanbod ook diverse faciliteiten voor rust en ontspanning. Onze coaches staan voor je klaar om regelmaat en plezier te vinden in het sporten. En helpen jou om je sportdoelen te behalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 


Neem contact op

Tesqua zonsondergang

Divers sportaanbod in Ede

Bij Tesqua bieden we een groot sportaanbod zodat jij kunt bewegen op de manier die jij wil. We zijn verassend veelzijdig en begeleiden je graag. Ga je zelf aan de slag, doe je mee met onze groepslessen of ben je op zoek naar personal training? Wat je wens ook is, bij Tesqua ben je van harte welkom. Ga bijvoorbeeld tennissen, zwemmen, squashen, spinnen, hardlopen of volg een yogales! De mogelijkheden zijn groot.  


Neem contact op

Alle faciliteiten in Ede

Bij Tesqua vind je alles onder 1 dak. Zo kun je naast een groot aanbod aan sportlessen ook van diverse andere faciliteiten genieten. Kom bijvoorbeeld langs in ons restaurant voor een lekkere cappuccino, een compleet diner of een frisse salade. Kamp je met een blessure? Dan staan de vakkundige fysio- en manuele therapeuten van de Jong (sport)fysiotherapie voor je klaar. Heb je vragen over voeding? Ook dan kan je terecht bij een van onze fitness instructeurs. Zij helpen je graag met het behalen van jouw sportieve doelstellingen. Wat beweegt jou? 


Alle faciliteiten

Spinning
Tesque-temp

Meer dan een sportschool in Ede

Tesqua is meer dan een sportschool in Ede. We bieden alle faciliteiten zodat jij je niet alleen kunt inspannen, maar ook ontspannen. Ga bijvoorbeeld na het sporten langs onze volledige uitgerust wellness met sauna, Turks stoombad, voetbad, whirlpool en verwarmd zwembad. Of kom tot rust onder onze heerlijke zonnebanken.  


Schrijf me in!

Inschrijven bij onze sportschool in Ede

Wil jij aan de slag met sporten bij een alles-in-1 sportschool in Ede? Bij Tesqua sport je op jouw manier. We begeleiden je graag zodat jij niet alleen je sportdoelen kunt halen – maar ook met plezier en regelmaat sport. Heb je vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 318 631 090 of info@tesqua.nl. Liever een keer ervaren wat Tesqua jou te bieden heeft? Vraag dan een gratis dagpas aan en bezoek onze sportschool in Ede. 


Dagpas aanvragen

Biocircuit