a

Maandag 28 september zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd door de Nederlandse overheid. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat we deze maatregelen naleven.

Tesqua blijft open
Tesqua is aangesloten bij de branche-organisatie NL Actief. Zowel zij, als ook het Kabinet geeft aan dat de sportsector is vrijgesteld van de maximum aantallen van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Het standpunt van het Kabinet is dat mensen moeten kunnen blijven sporten. Dat betekent dat we bij Tesqua kunnen blijven bewegen zoals gewend met de nodige aanpassingen voor de verschillende afdelingen.
Bij de receptie ontvang je een spray flacon met desinfectant en een schoonmaakdoekje. Zorg dat je je toestellen en materialen na gebruik desinfecteert. Ook het gebruik van een handdoek is verplicht. Samen moeten we zorgen voor een schone omgeving!
Houd je in de fitness ruimte aan de 1,5 meter afstand. We merken dat dit vooral ’s avonds voor sommige sporters lastig is. We spreken onze sporters hierop aan en rekenen op de medewerking van onze sporters.

Zwembad & Wellness
Het zwembad, de sauna en het stoombad zijn en blijven normaal geopend.
Wel is het zo dat er tijdens de aqualessen geen gebruik kan worden gemaakt van het zwembad. Je kan dan wel gebruik maken van de overige faciliteiten. Tijdens de zwemlessen kan je gebruik maken van de baan die vrij is om baantjes te zwemmen.
Houd je aan de richtlijnen voor ons zwembad. Deze staan duidelijk aangegeven bij het zwembad.

Bron & contact onderzoek
Indien blijkt dat een sporter van Tesqua besmet is met het Covid-19 virus en heeft aangegeven bij de GGD dat hij/zij bij Tesqua is geweest, dan ontvangen wij van de GGD een melding hierover.
In overleg met de GGD wordt dan besloten of zij de gegevens van onze leden ontvangen zodat zij jou als sporter kunnen informeren of dat wij vanuit Tesqua jou benaderen middels een mail.
De GGD benadrukt dat het niet nodig is om dan meteen in quarantaine te gaan maar dat je alert moet zijn op eventuele corona gerelateerde klachten en je te laten testen als je klachten hebt. Omdat de GGD op vertrouwelijke wijze om gaat met persoonsgegevens weten wij niet om welke persoon het gaat en ook niet van welke faciliteiten deze persoon gebruik heeft gemaakt.
Indien een van onze medewerkers corona gerelateerde klachten heeft, dan blijft hij of zij thuis totdat er een test uitslag bekend is.

Laten we allemaal zorgen voor 1,5 meter afstand! Alleen samen kunnen we dit doen en alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat Tesqua haar deuren open kan houden!

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin