Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Vanaf zaterdag 26 juni gaan de nieuwe versoepelingen in. Dit geeft jou veel meer ruimte om te komen sporten.

Fitness Indoor

Vanaf zaterdag 26 juni mag jij (als vanouds) komen sporten als jij daar zin in hebt en op een tijdstip dat jou uitkomt. Reserveren is dus niet meer nodig. Maandag 28 juni gaan we de wand tussen fitness 1 en fitness 2 eruit halen en kan je dus weer van beide ruimtes gebruik maken.

Afspraak maken

Om een goede (her)start te maken is het zinvol om een afspraak te plannen met een van onze instructeurs. Ze helpen je graag om jouw doelen te bereiken. De afspraak kan je maken bij een instructeur of bij de receptie. Ook het doen van een inbody meting kan je plannen bij een van de instructeurs. Je krijgt dan een goed inzicht in jouw fitheid.

Groepslessen

Door de versoepelingen kunnen we in de body&mind zaal naar 20 deelnemers per les. Dit geeft dus meer ruimte! We zien dat er steeds meer sporters weer mee doen met hun favoriete les.

Heb je nog nooit een groepsles gedaan maar zou je het wel willen proberen? We kunnen je helpen om samen een les uit te zoeken die bij jou past! En wist je dat een groot voordeel van meedoen met groepslessen is, dat het je stimuleert om te blijven sporten?

Vanaf 3 juli is de YinYoga terug op zaterdag onder leiding van Suzanne van de Steeg. Of wat dacht je van een aqua bootcamp op dinsdagochtend? We zien je graag in een van de lessen!

Zwembad & Wellness

Voor zwembad & wellness is het vanaf maandag 28 juni niet meer nodig om te reserveren. In het zwembad vind je banners. Hierop staat aangegeven hoeveel sporters er van iedere faciliteit gebruik kunnen maken. We vragen je hier rekening mee te houden en elkaar de ruimte te geven om lekker te ontspannen! Tijdens de aqualessen en de zwemlessen is het zwembad niet toegankelijk. Je kan dan wel gebruik maken van de wellness faciliteiten. Klik hier wanneer er lessen zijn in het zwembad.

Aqualessen & Guppy/Puppy zwemmen

Ook deze lessen mogen weer! Voor de lessen dien je wel te reserveren! Voor guppy en puppy zwemmen geldt het volgende – je reserveert als volwassene jouw plek en dan kan je lekker samen met je kindje komen zwemmen. Corinne kijkt enorm uit naar jullie komst!

Zonnebanken

Vanaf 5 juni kan je gebruik maken van de zonnebank. Deze kan je reserveren bij de receptie.

Horeca

Vanaf 26 juni zijn er versoepelingen voor de horeca. Dit betekent dat we ’s avonds onze openingstijden mogen verruimen. Klik hier voor de regels in ons restaurant.

Tennis Toss

Op dinsdagmiddag (van 13.30 tot 15.00 uur), woensdagochtend (van 09.00 tot 11.45 uur) en vrijdagavond (van 19.00 tot 22.00 uur) is er weer TennisToss. Kom lekker meedoen!

Kleedkamers geopend

De kleedkamers zijn vanaf 5 juni geopend. Je kunt je spullen weer opbergen in de lockers en gebruik maken van de douches. Mocht het mogelijk zijn, dan vragen we je om zoveel mogelijk omgekleed naar Tesqua te komen om zo de eventuele drukte in de kleedkamers te verkleinen. Houd in de kleedkamer afstand en wacht even op elkaar indien nodig. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kleedkamers open mogen blijven.

Sportmedisch spreekuur & medische begeleiding

Heb je een medische klacht of een blessure en weet je niet zo goed wat je hiermee aan moet? Dan kan je op maandagavond een afspraak maken tijdens het sportmedisch spreekuur. Een ervaren fysiotherapeut geeft je advies over hoe om te gaan met je klacht of blessure.
Heb je een medische achtergrond waardoor je net wat meer specifieke begeleiding nodig hebt? Ook dan kunnen we je helpen. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten op woensdagochtend of woensdagavond. De afspraak kan je plannen bij de receptie.

Reserveren in de app

Inmiddels staan alle activiteiten en groepslessen in de app. Deze dien je wel te reserveren. Het is dus vanaf zaterdag 26 juni niet meer nodig om je fitness of zwembad bezoek te reserveren.

Bezoek aan Tesqua

Als je bij Tesqua komt dan dien je je te registreren door je pasje te swipen bij de entree. Hierdoor kunnen wij jouw bezoek registreren. Dit is erg belangrijk en daarom vragen we je ook jouw pasje of bandje altijd mee te nemen naar Tesqua.

Mondkapjes

Vanaf zaterdag 26 juni is het dragen van een mondkapje niet meer verplicht. Wel is het van belang dat je 1,5 meter afstand houdt! Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

Handdoek

Het gebruik van een handdoek in de fitness is verplicht! Zorg dus dat je jouw handdoek meeneemt.

Afmelden
Als je bent verhinderd tijdens jouw reservering, meld je dan tijdig af in de app. Lukt dat niet, bel dan even naar Tesqua. Zo kunnen we andere sporters blij maken!

Tot snel bij Tesqua!

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Begeleiding tijdens het sporten

Wil jij graag samen met een van onze trainers opstarten? Dat kan! Begeleid sporten biedt jou de mogelijkheid om samen met een trainer te kijken naar jouw huidige trainingsschema en deze aan te passen op de huidige omstandigheden. Dat is niet alleen verrassend gezellig, maar ook veilig en verantwoord. Samen blijven we in beweging.