Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Tesqua – mogelijkheden vanaf 5 juni

Vanaf 5 juni zijn er gelukkig veel versoepelingen die mogen worden doorgevoerd. Hier zijn we bij Tesqua heel blij mee. Hieronder lees je de mogelijkheden.

Fitness Indoor

Er mag met meer sporters binnen gebruik worden gemaakt van de fitness ruimte. In ruimte 1 mogen en kunnen we maximaal 50 sporters verwelkomen. In ruimte 2 mogen we in totaal met 50 personen sporten. We starten hier met 35 sporters per tijdsblok. Als blijkt dat er genoeg ruimte is dan kunnen we dit aantal aanpassen.

Afspraak maken

Om een goede (her)start te maken is het zinvol om een afspraak te plannen met een van onze instructeurs. Ze helpen je graag om jouw doelen te bereiken. De afspraak kan je maken bij een instructeur of bij de receptie.

Groepslessen

Vanaf maandag 7 juni starten we met een nieuw groepslesrooster. We hebben de afgelopen weken heel veel complimenten gekregen over de lessen buiten. We hebben er voor gekozen om een combinatie te maken van lessen binnen en buiten. Ook blijven een aantal lessen gegeven worden via de livestream. Zo kunnen sporters ook thuis genieten van de body & mind lessen. Klik hier voor het lesrooster vanaf 7 juni.

Zwembad & Wellness

Vanaf 5 juni mogen de sauna en het stoombad weer gebruikt worden. Heerlijk om na het sporten even lekker te ontspannen. We vragen je rekening te houden met elkaar en de richtlijnen te volgen. Deze vind je op de banners in het zwembad. Wil je na het sporten gebruik maken van het zwembad en de wellness? Reserveer dan een plek via de app. Je kunt bij binnenkomst aangeven dat je twee reserveringen hebt – een voor fitness en een voor zwembad & wellness.

Aqualessen & Guppy/Puppy zwemmen

Ook deze lessen mogen weer! Je reserveert als volwassene jouw plek en dan kan je lekker samen met je kindje komen zwemmen. Corinne kijkt enorm uit naar jullie komst!

Zonnebanken

Vanaf 5 juni kan je ook gebruik maken van de zonnebank. Deze kan je reserveren bij de receptie.

Horeca

Vanaf 5 juni mag het restaurant ook binnen open. We kijken nu al uit naar de gezelligheid in het restaurant! Klik hier voor de regels in ons restaurant.

Tennis Toss

Ook de tennis TOSS is weer mogelijk. We gaan hiervan vanaf dinsdag 8 juni mee starten.

Kleedkamers geopend

De kleedkamers mogen vanaf 5 juni open. Je kunt dan je spullen weer opbergen in de lockers en gebruik maken van de douches. Mocht het mogelijk zijn, dan vragen we je om zoveel mogelijk omgekleed naar Tesqua te komen om zo de eventuele drukte in de kleedkamers te verkleinen. Houd in de kleedkamer afstand en wacht even op elkaar indien nodig. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat de kleedkamers open mogen blijven. Wil je nog geen gebruik maken van de kleedkamers? We laten de lockers in de fitness ruimtes nog even staan zodat je daar je waardevolle spullen in kwijt kan.

Sportmedisch spreekuur & medische begeleiding

Heb je een medische klacht of een blessure en weet je niet zo goed wat je hiermee aan moet? Dan kan je op maandagavond een afspraak maken tijdens het sportmedisch spreekuur. Een ervarern fysiotherapeut geeft je advies over hoe om te gaan met je klacht of blessure.
Heb je een medische achtergrond waardoor je net wat meer specifieke begeleiding nodig hebt? Ook dan kunnen we je helpen. Je kunt hiervoor een afspraak maken met een van de fysiotherapeuten op woensdagochtend of woensdagavond. De afspraak kan je plannen bij de receptie.

Reserveren in de app

Inmiddels staan alle activiteiten in de app.

Bezoek aan Tesqua

Als je bij Tesqua komt dan dien je je te registreren bij de tafel in de ontvangstruimte. Hierna kan je via het poortje (vergeet je bandje of pasje niet) naar jouw activiteit toe. In de looppaden is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook als je al gevaccineerd bent is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af als je gaat sporten. Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

Afmelden
Als je bent verhinderd tijdens jouw reservering, meld je dan tijdig af in de app. Lukt dat niet, bel dan even naar Tesqua. Zo kunnen we andere sporters blij maken!

Tot snel bij Tesqua!

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin