Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Vanaf 1 juli mogen we onze deuren weer volledig openen. We zijn hier natuurlijk heel blij mee en kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien. Natuurlijk gaan we dit op een verantwoorde manier doen, want alleen samen zorgen wij voor een prettige en ontspannen sportsfeer.

Afstand houden geeft ruimte om te bewegen binnen Tesqua. Daarom geldt dat we te allen tijde 1,5 meter afstand hebben tot elkaar. Je ontvangt bij Tesqua een doekje en desinfectant, zodat jij na gebruik de toestellen en/of materialen kunt desinfecteren. Samen houden wij Tesqua schoon! Bij de hoofdingang vindt tevens een gezondheidscheck plaats. Heb je klachten blijf dan thuis en laat je zo snel mogelijk testen.

Fitness

Vanaf woensdag 1 juli openen we de fitness faciliteiten binnen. Natuurlijk doen we dit op 1,5 meter afstand. De toestellen zijn (gedeeltelijk) verplaatst zodat we overal de 1,5 afstand kunnen garanderen. Daarenboven hebben we extra plexiglas schermen op een groot deel van de toestellen geplaatst om nog meer veiligheid te garanderen. De luchtverversing bij Tesqua voldoet aan alle eisen die zijn gesteld door het RIVM en de branche-organisatie. Deze luchtverversing biedt zelfs meer capaciteit dan vereist en wij zorgen ervoor dat de luchtverversing optimaal functioneert.

Voor Indoor Fitness geldt dat reserveren vanaf heden niet meer noodzakelijk is. Heb jij vanaf 1 juli al wel een reservering gemaakt voor Indoor Fitness in de Tesqua app? Dan komt deze per omgaande te vervallen. Je kunt Tesqua gewoon binnenlopen! Registratie is voldoende dus neem jouw clubbandje/clubpasje mee. Klik hier voor onze video uitleg.

Groepslessen

We hebben een combinatie gemaakt van het huidige outdoor rooster en het indoor rooster. We hebben veel vragen gehad om buiten te blijven lesgeven. Dit gaan we ook zeker doen. Inmiddels bieden wij al weer ruim 100 groepslessen aan. Bij slecht weer geven we de lessen in de tent of op tennisbaan 7 in de tennishal. Er zijn ook een aantal lessen in de body & mind zaal. In de zaal zijn de plaatsen aangegeven met Tesqua vloerstickers.

Klik hier voor het lesrooster.

Spinning

De spinninglessen worden in ieder geval in de maand juli (en waarschijnlijk ook augustus) in de tent buiten gegeven. In de tent kunnen we met meer mensen tegelijk spinnen op een veilige en verantwoorde manier. Vanaf 1 juli is de entree als vanouds via de hoofdingang. Middels looplijnen wordt aangegeven hoe je bij de outdoor faciliteiten terecht komt. Uiteraard mag je, als je dat fijn vindt, ook buitenom naar het outdoor terrein. Het is niet toegestaan 2 lessen achter elkaar te reserveren. Dit om zoveel mogelijk deelnemers mee te kunnen laten doen aan de spinning lessen.

Zwembad & Wellness

Het zwembad, de sauna en het stoombad zijn vanaf 1 juli ook weer geopend. In de sauna mogen maximaal 5 personen, in het stoombad 4 personen, in de whirlpool 2 personen per kant en in het voetenbad 2 personen. Het middelste bad kan dan niet gebruikt worden. Dit om de onderlinge afstand van 1,5 meter te kunnen waarborgen. Toegang tot het zwembad geschiedt via de kleedruimtes. Houd rekening met elkaar, houd afstand en wacht op elkaar als de situatie dat vereist.

Tennis & Squash
Tennis is al even toegestaan. Vanaf 1 juli mag er ook weer binnen getennist worden en kan je deelnemen aan de TOSS op dinsdagmiddag, woensdagochtend of vrijdagavond. Reserveer jouw baan bij de receptie.

Squash
Squashen mag vanaf 1 juli ook weer. De onderlinge afstand geldt tijdens het squashen niet.

Tennislessen
Tennislessen zijn ook mogelijk bij Tesqua. Wil jij meer informatie of zou je graag een proefles willen? Klik dan hier

Kleedruimtes & Douches

Vanaf 1 juli kan er weer gebruik gemaakt worden van de kleedruimtes en de douches. Daar de capaciteit in de kleedruimtes vanwege de 1,5 meter richtlijnen minder is, adviseren wij je zoveel mogelijk thuis te douchen en om in sportkleding te komen. Dit om de drukte in de kleedkamers te minimaliseren. Mocht je wel gaan douchen, dan vragen wij jou snel te douchen zodat we samen een vlotte doorstroom kunnen realiseren. Wacht op elkaar als het druk is en geef elkaar de ruimte, alleen samen kunnen wij dit in goede banen leiden.

Restaurant

Het restaurant is al even geopend. Op het terras en in het restaurant staan de tafels en stoelen zo uit elkaar dat we voldoen aan alle regels omtrent de horeca. Voor of na het sporten een drankje drinken, samen lekker lunchen of gewoon even lekker de krant lezen! Samen zorgen we voor de sfeer en de gezelligheid en dat lukt zeker als we rekening houden met elkaar.

Kidsclub

Tijdens het sporten kan je jouw kindje naar de kidsclub brengen. Je hoeft hiervoor geen aparte reservering te maken. Als je je kindje komt brengen dan mag je bij het toegangspoortje wachten en komt de leidster jouw kindje ophalen. Ook vragen we je te wachten bij het ophalen. De leidster brengt jouw kindje bij je. Voor kinderen onderling geldt geen anderhalve meter afstand dus die kunnen heerlijk spelen. De kidsclub is van maandag tot en met vrijdag geopend van 08.45 tot 17.00 uur. Zaterdag en zondag is de kidsclub geopend van 9.45 tot 16.00 uur.

Marieke Stuivenberg

Marieke Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
We hebben even niet optimaal kunnen sporten maar wil jij er nu weer vol tegen aan en jouw doelen behalen, dan is personal training uitermate geschikt! Samen met de trainer bepaal jij jouw doelen en wordt er heerlijk getraind op een tijdstip dat jou uitkomt!