Vandaag open: 08:30 - 17:00

+31 (0)318 631 090

a

Tesqua – we mogen open vanaf woensdag 19 mei!

Tijdens de persconferentie van 11 mei hebben we het geweldige nieuws gehoord dat we onze deuren vanaf woensdag 19 mei weer mogen openen, zonder toegangstesten, maar alleen als de cijfers naar verwachting verder dalen! Dit is ontzettend goed nieuws voor Tesqua en voor alle mensen die het sporten enorm hebben gemist. We hopen dat jullie net zo blij zijn als het hele Tesqua team.

Wat mag er vanaf 19 mei?

Fitness Indoor

Vanaf 19 mei mag er binnen gesport wordt met maximaal 30 personen per ruimte. Net als tijdens de vorige lock-down hebben we fitness ruimte 1 en fitness ruimte 2. Je dient te reserveren voor een specifieke ruimte en mag tussendoor niet wisselen van ruimte.

Groepslessen

Er mogen vanaf 19 mei buiten groepslessen worden gegeven, binnen is dit nog niet toegestaan. Natuurlijk gaan we zorgen dat jouw favoriete les zo snel mogelijk weer buiten gegeven kan worden. We moeten hier wel rekening houden met het weer.

De Body&Mind lessen zullen de komende periode vooral via de livestreams worden gegeven omdat dit buiten niet goed is voor je spieren.

We doen ons uiterste best om het rooster zo snel mogelijk online te zetten.

Squash

Een baantje reserveren en samen squashen? Ook dat mag! Je mag met 2 personen spelen met 1,5 meter afstand.

Indoor tennis

Tennis mag ook binnen vanaf 19 mei. Voor volwassenen vanaf 18 jaar geldt dat je mag dubbelen in vaste tweetallen. Houd hierin altijd 1,5 meter afstand tot jouw medespelers.

Zwembad

Eindelijk… zwemmen in het nieuwe zwembad! Ook hiervoor dien je een reservering te maken. We verzoeken je om je aan de afgesproken tijd te houden en niet langer in het zwembad te blijven dat je gereserveerde tijd om zo de doorstroom goed te houden en iedereen de mogelijkheid te geven om lekker te genieten van onze wellness.

Kidsclub

Vanaf 19 mei is de kidsclub geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.45 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 10.00 tot 16.00 uur. We verwelkomen jouw kindje met veel plezier.

Horeca

Het terras mag open! Hier zorgen we natuurlijk dat we voldoen aan de door de overheid gestelde eisen. Dit betekent natuurlijk de welbekende 1,5 meter afstand en met maximaal 2 personen aan een tafel, tenzij je uit hetzelfde huishouden komt. Het terras is open van 8.30 tot 20.00 uur.

Kleedkamers gesloten

De kleedkamers moeten gesloten blijven. In de fitnessruimte staan lockers waar je je waardevolle spullen in kan opbergen. Zorg dat je omgekleed naar Tesqua toe komt. Na het zwemmen is omkleden in de kleedkamers toegestaan maar je kunt geen gebruik maken van de douches.

Reserveren in de app

We gaan ons best doen om ons reserveringssysteem zo snel mogelijk aan te passen. Dit willen we goed doen! We proberen alles uiterlijk woensdagavond 12 mei in de app te zetten zodat je kan reserveren. Dus houd de app in de gaten. Mocht op maandag 17 mei toch besloten worden dat de versoepelingen NIET doorgaan dan worden de reserveringen automatisch gewist en zullen we buiten verder sporten. Hiervoor dien je dan een nieuwe reservering te maken.

Bezoek aan Tesqua

Als je bij Tesqua komt dan dien je je te registreren bij de tafel in de ontvangstruimte. Hierna kan je via het poortje (vergeet je bandje of pasje niet) naar jouw activiteit toe. In de looppaden is het verplicht om een mondkapje te dragen. Ook als je al gevaccineerd bent is het dragen van een mondkapje verplicht. Het mondkapje mag af als je gaat sporten. De entree is vanaf woensdag 19 mei zoals vanouds via de receptie, ook als je een groepsles buiten hebt gereserveerd. Natuurlijk kom je niet sporten als je verkouden bent, koorts hebt of andere corona-gerelateerde klachten hebt.

NOODREM
De seinen om de deuren te openen staan op groen, maar er kan op maandag 17 mei aan een noodrem getrokken worden mochten de cijfers daartoe aanleiding geven. Mocht dit zo zijn dan vervallen alle reserveringen die gemaakt zijn. Dit kan je zien in de app. Helaas kunnen we niet iedereen hiervan persoonlijk op de hoogte stellen dus houd dit in de gaten.

 

 

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin