Tesqua TV LIVE

Nieuwe uitzendingen worden eerst live uitgezonden. Deze vind je op ons live kanaal waar jij je ook gratis op kunt abonneren. Wanneer je gratis bent geabonneerd op ons kanaal krijg jij een melding wanneer er een nieuwe uitzending online gaat. Zo hoef je niets te missen. Druk op onderstaande knop om naar ons live kanaal te gaan. Wil je een oude aflevering terugkijken? Scroll dan door naar beneden voor Tesqua TV uitzending gemist.  

Funxtion lessen online

Doe nu de FunXtion lessen online! Klik hier en gebruik onderstaande inloggegevens:

Username: funxtion

Password: workhardplayhard

Tesqua TV programma's

Bij Tesqua TV werken we hard aan een programmering die jou op de hoogte houdt van de ontwikkelingen binnen Tesqua. Ook helpen we jou om je sportieve activiteiten thuis voort te zetten. We brengen leden aan het woord en laten je zien hoe de sluiting nuttig wordt gebruikt voor klussen, aanpassingen etc. 

Koken met…

In het programma “koken met…” maakt één van onze horeca medewerkers een gerecht klaar en vertelt jou hoe je dat thuis kunt doen. Zo hoef jij jouw favoriete Tesqua gerecht niet te missen tijdens deze periode. Helaas hebben we geen mogelijkheid om de geur door jouw televisie naar je toe te brengen, maar op deze manier hopen we dat je dit zelf voor elkaar krijgt. 

Knutselen met…

Ook voor de kinderen hebben we hele leuke dingen op Tesqua TV. Zo hebben we uitzendingen voor sport, leuke zoekspelletjes en knutselopdrachten. Ook deze uitzendingen zie je op Tesqua TV en kun je op deze pagina terugzien bij Tesqua uitzending gemist. Bij uitzending gemist vind je ook de benodigde informatie om thuis mee te kunnen doen. 

Klussen met…

In “klussen met” laten we je zien hoe je zelf fitnessmaterialen kunt maken, en hoe je de klusjes die thuis lang zijn blijven liggen nu eindelijk kunt gaan doen. Heb jij verzoekjes of leuke ideeën? Deel die dan met ons door de hashtag #tesquaTV te gebruiken, en wie weet komt jouw vraag langs in onze uitzending. 

Morning workout

In het programma morning workout zorgen wij voor de juiste prikkel om jouw dag mee te beginnen. Wisselende trainers dagen je uit om lekker te bewegen. Welke les ga jij meedoen?

Morning Yoga

Morning Yoga is een les die meerdere malen per week langs komt. Zo kun jij lekker van verschillende yogavormen genieten in de ochtend. Op Tesqua TV uitzending gemist kun jij de video’s terugkijken zodat je ook yoga kunt doen op een ander gewenst moment. We wensen je veel Yoga plezier.

Avond Workout

Met de avond workout kun jij zorgen dat je de energie die je over hebt op de juiste manier kan inzetten. Ook in dit programma zorgen we met verschillende trainers en verschillende lessen dat jij je niet hoeft te vervelen. Doe mee met de live uitzending, of kies je eigen moment op Tesqua TV uitzending gemist. 

Tesqua journaal

Natuurlijk wil jij helemaal niets missen van de ontwikkelingen bij Tesqua. En omdat wij ook niet willen dat jij iets mist hebben wij het Tesqua journaal. Hierin vertellen we je precies wat er allemaal binnen Tesqua wordt gedaan om ervoor te zorgen dat jij straks jouw favoriete club weer kunt bezoeken. 

Lessen X-core & BRN

Vanwege licenties mogen wij geen BRN of X-Core lessen filmen en uitzenden. Wel hebben we een club code ontvangen om je lessen te kunnen bekijken. Wil je de club code ontvangen en toegang tot de lessen? Stuur dan een mail naar info@tesqua.nl Gelukkig is Wendy één van de master trainers bij House of Workouts dus je kan je lessen lekker met haar meedoen!

Tesqua TV uitzending gemist

De live les van zaterdag 21 maart is terug te zien op onze Facebook pagina. Klik op onderstaande foto om deze les terug te zien.