Tesqua TV

Bij Tesqua TV hebben wij de afgelopen maanden hard gewerkt aan een programmering die jou op de hoogte houdt van de ontwikkelingen binnen Tesqua. Ook hielpen we jou om je sportieve activiteiten thuis voort te zetten. Dit willen wij natuurlijk blijven stimuleren, vandaar dat Tesqua TV voor jou klaar blijft staan!

Nieuwe uitzendingen vind je op ons Youtube kanaal waar jij je gratis op kunt abonneren. Wanneer je gratis bent geabonneerd op ons kanaal krijg jij een melding wanneer er een nieuwe uitzending online gaat. Zo hoef je niets te missen. Druk op onderstaande knop om naar ons live kanaal te gaan. Ook de oude uitzendingen staan op dit kanaal, kortom je hoeft niets te missen!

Tesqua workout

Iedere week komt er een Tesqua Workout online. Wisselende trainers dagen je uit om lekker te bewegen. Van Pilates tot een buikspiertraining. Er is altijd iets om jou in bewegeing te krijgen! Abonneer je op ons Youtube kanaal om geen enkele workout te missen. 

Tesqua journaal

Natuurlijk wil jij helemaal niets missen van de ontwikkelingen bij Tesqua. En omdat wij ook niet willen dat jij iets mist hebben wij het Tesqua journaal. Hierin vertellen we je precies wat er allemaal binnen Tesqua wordt gedaan, zodat jij weet wat ons beweegt. Een kijk achter de schermen, interviews met leden en medewerkers van Tesqua en impressies van onze activiteiten. Je vindt het allemaal in het Tesqua journaal. 

Funxtion lessen online

Doe nu de FunXtion lessen online! Klik hier en gebruik onderstaande inloggegevens:

Username: funxtion

Password: workhardplayhard