Vandaag open: 07:00 - 22:00

+31 (0)318 631 090

a

Update woensdag 4 november – 18.25 uur

Wijziging Wellness – Sauna & Stoombad open / Zwembad gesloten

Waar we vanmiddag nog heel blij waren dat ons zwembad open mocht blijven, hebben we zojuist gehoord dat het zwembad moet sluiten vanaf donderdagochtend. Sauna, stoombad en voetenbad mag wel geopend blijven. Hiervoor kan je reserveren in de app.

Zwemlessen voor de kinderen (Diploma A en B) gaan NIET door! We doen ons best iedereen hiervan persoonlijk op de hoogte te stellen.

Update woensdag 4 november – 12.30 uur

Wellness
Zojuist hebben wij te horen gekregen dat onze Wellness open mag blijven. Het zwembad moeten we (ondanks eerdere berichten) sluiten.

Tennis 
Vooralsnog is het bij tennis alleen mogelijk om enkel spel te spelen. Mocht dit wijzigen, dan zullen wij dat op deze pagina kenbaar maken. Heb jij een dubbelafspraak in de toekomst staan? Dan zal deze komen te vervallen. Wij zullen je hierover telefonisch op de hoogte stellen.

Squashen 
Squash is mogelijk met 2 mensen op 1 baan, echter alleen in trainingsvormen waarbij de 1,5 meter wordt gehandhaafd. De verantwoordelijk ligt bij de squasher(s) zelf.

Groepslessen 
De groepslessen kunnen fysiek niet plaatsvinden, maar omdat thuis de horeca wel open is heeft Tesqua voor jou de ideale oplossing: Workout & Coffee. Jouw favoriete groepsles thuis, live met een instructeur via de Tesqua app, samen met jouw sportvrienden! Na de workout kan je nagenieten van een zelfgemaakt kopje koffie of thee. Onze verrassende veelzijdigheid ga je zien; wij proberen voor iedere groepsles een alternatief te bieden! Wij zijn achter de schermen hard bezig dit zo snel mogelijk te kunnen verwezenlijken! Tevens wachten wij op dit moment nog op de concrete maatregelen vanuit onze brancheorganisatie NL Actief. Houd deze pagina in de gaten voor meer informatie.

 

Update dinsdag 3 november – 19.15 uur

Net zoals jullie hebben ook wij net naar de persconferentie geluisterd. Enerzijds zijn we blij dat de fitness ruimte open mag blijven en dat we jullie kunnen blijven ontvangen. Anderzijds vinden we het jammer dat we geen groepslessen mogen geven. Maar onze slogan is niet voor niets “verrassend persoonlijk en verrassend veelzijdig”.

Wij zijn druk bezig met het starten van livestream lessen. Dit betekent je favoriete les maar dan wel in je eigen omgeving. Onze instructeurs kunnen je zien en samen blijven we dus in beweging. We gaan ons best doen dit zo snel mogelijk te regelen! Hou hiervoor de app, facebook, instagram en onze website in de gaten.

Reserveer je fitness op tijd en zorg dat je altijd 1,5 meter afstand houdt! Kom alleen sporten als je echt fit bent. Ook een verkoudheid is reden om NIET naar Tesqua te komen. Houd rekening met elkaar en blijf vooral gezond.

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Marieke Schimmel-Stuivenberg

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin